E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTrump'ın adımları endişeye neden oluyor---

Trump'ın adımları endişeye neden oluyor

Trump'ın adımları endişeye neden oluyor
10 Mayıs 2018 - 08:09 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump'ın İran'la olan nükleer anlaşmadan çekilmesini Fed eski Başkan Yardımcısı Fischer yorumladı

Fed eski Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, Trump yönetiminin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararı ve diğer jeopolitik gelişmelerin, uluslararası çatışma için potansiyel dikkate alındığında endişeye
neden olduğunu söyledi.

"Benim kendi volatilite endeksim (VIX) çok yukarı çıktı" diye konuşan Fischer, Ortadoğu'daki durumu "çok çetin" olarak niteledi. "Bu, nükleer silahların yayılmasına yol açabilecek bir problem" ifadelerini kullanan Fischer, "Bu, ABD ile Avrupa arasındaki ilişkileri koparabilecek bir problem" dedi.

Konuşmasında ticaret savaşlarının geçmişte büyük ekonomik negatif sonuçlarla bittiğini ve bunun şimdi de olabileceğini anlatan Fischer, ayrıca, ABD'de kurumlarn vergisinin yüzde 35'ten yüzde 21'e  indirilmesi sonrasında gelecektemi mali genişlemenin çok daha zor olacağını, ABD'nin bir gün borcunun kolaylıkla yüzdüremeyeceği bir noktaya glebileceğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasanbey10 Mayıs 2018 10:09

    Ortadoğu'da yerleşmediği bir İran kalmıştı, oraya giremediği için de ambargo koyacakmış. Bakalım taşeron bulabilecek mi Dünyanın Jandarması