E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump ve Putin, Suriye için anlaştı---

Trump ve Putin, Suriye için anlaştı

Trump ve Putin, Suriye için anlaştı
11 Kasım 2017 - 09:54 borsagundem.com

Rusya tarafından yapılan açıklamada Trump ve Putin'in Suriye üzerinde ortak bir açıklama yapma üzerinde anlaştığı bildirildi

Kremlin Sözcüsü Dimitry Peskov, iki liderin Suriye üzerine ortak bir açıklama yapmayı onayladığını belirtti. Açıklamanın, iki başkanın buluşması için özel olarak hazırlandığı belirtildi.

Açıklamada, iki liderin terör örgütü DEAŞ'la ortak mücadelenin sürdürülmesi ve tehlikeli olayların engellenmesi için ortak iletişim kanalları kurulması için anlaşmaya vardıkları belirtildi.

İki lider, Suriye'nin egemenliği, bağımsızlığı ve toprak bütünlüğüne bağlılık üzerine anlaşmaya vardı.

Suriye'de askeri çözümün olmadığına vurgu yapılan anlaşmada, tüm taraflar Birleşmiş Milletler öncülüğünde Cenevre'de yapılan barış görüşmelerine davet edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum11 Kasım 2017 15:42

    Siz bakmayın trump ile putinin birbirlerine atıp tutmalarına.Şunu bilin ki amerika ve rusya dünyayı tekrar iki kutuplu hale getirmek için perde arkasında anlaştılar.Tabii kominizmi çökerttiler ama bu sefer başka bir izm olarak bunu hayata geçirebilirler.Dünyanın tek kutuplu olması oldukça problemli olabilir.Dünyanın şu an tarafsız görünen ülkeleri dünyanın tek kutuplu olmasını pek istemiyor.

  • Astana11 Kasım 2017 14:27

    Rafa mı

  • ANLAYANA11 Kasım 2017 12:07

    işte racon bozma buna derler.

  • Bika11 Kasım 2017 11:46

    Suriye bizim iç meselemiz politikası yürütenlerin elinde , başta İstanbul olmak üzere Suriyeli mülteciler kaldı.