E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, Rusya ve İran'ı uyardı---

Trump, Rusya ve İran'ı uyardı

Trump, Rusya ve İran'ı uyardı
04 Eylül 2018 - 10:18 borsagundem.com

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'tan Suriye ve müttefikleri Rusya ile İran'a sert bir uyarı geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan Suriye ile ilgili paylaşımda bulunan Amerikalı lider Donald Trump, Şam yönetiminden İdlib'e "düşünmeden" saldırmamasını istedi. Moskova ve Tahran yönetimlerini de uyaran Trump, insanlık trajedisi yaşanmasına izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

ABD Başkanı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Suriye Başkanı Beşşar Esad İdlib şehrine düşünmeden saldırmamalı. Ruslar ve İranlılar bu muhtemel insanlık trajedisinde yer alarak derin bir insani hata yaparlar. Yüzbinlerce insan ölebilir. Bunun olmasına müsaade etmeyin.”

Reuters haber ajansına isim vermeden konuşan bir yetkili ise Esad’ın İdlib’in kontrolünü tekrar sağlamak için saldırı hazırlığı aşamasında olduğunu söyledi.

Stratejik bir konuma sahip olan İdlib’de yaklaşık 4 milyon sivil yaşıyor. Kentteki siviller olası bir operasyondan endişe duyarken, herhangi bir çatışma Türkiye’ye ve Avrupa’ya büyük bir göç dalgasını tetikleyebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTIN ÇIMBIZCI04 Eylül 2018 11:15

    eceli gelen köpek gider cami havlusuna işer gibi hareket etmektedir.daha kuzey kore ye diş geçiremeyen abd heleki rusya veya çin e diş geçiremez.bunların hep boş şeyler.bir rusya ve abd savası abd nin kül olması demektir.

  • : )04 Eylül 2018 10:49

    ya bu abd tek başına kalıyor. Çin+rusya+kuzey kore+iran birlik ama abd natoya rest çekti. almanyaya res çekti, türkiye ye de öyle. yanında anca ingiltere,fransa italya gelebilir ama kimse savaşı göze alamaz. ama siyası bakıncada şunu demem lazım. ABD BOLLUK İÇİNDE REFAH SEVİYO ÇOK YUKARDA İŞSİLİK OLARANI TARİHİ DÜŞÜK SEVİYE, YÜZDE 2- 3 LERDE ...KAZANAN EN FAKİR BİLE EV+ARABA+İŞ+KALİTELİ YAŞAM VE STANDART SAATLER ÇALIŞIYOR... HALİYLE BU ADAM OY TOPLAMAK İÇİN SENARYOLAR YAPIYOR.