E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTrump piyasaları canlandıracak---

Trump piyasaları canlandıracak

Trump piyasaları canlandıracak
12 Nisan 2017 - 09:17 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump finans sektörünü sevindirecek açıklamalarda bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şirketlerinin tepe yöneticileri ile biraraya gelen başkan Donald Trump ekonomi üzerindeki sınırlandırmaları azaltacaklarını ve Dodd-Frank yasasında reforma giderek finans piyasalarını canlandıracaklarını söyledi.

Euronews'un haberine göre Trump, “Gereksiz düzenlemeleri ortadan kaldıracağız ki şu ana kadar yüzde 25’ini yaptık bile. Örneğin Dodd-Frank’e bakın, buradaki bankacılar çok mutlu olacaklar çünkü gerçekten önemli bir değişimden geçiriyoruz. Belki kısaltılacak ya da tamamen değiştirilecek” dedi.

Dodd-Frank yasası, Küresel Mali kriz sonrasında çöküşe neden olduğu düşünülen aşırı riskli işlemlere engeller koymak için önceki başkan Barack Obama döneminde yürürlüğe sokulmuştu. 2010 yılında imzalanan Kanun ayrıca bankalar ve finans kuruluşlarının faaliyetleri üzerindeki kontrolleri de arttırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gıyas hicabi12 Nisan 2017 15:24

    Bu daha farklı bşr oyun. Elekronik cihaz kargoya konuyor ama insan ğzerinde değik artık. Kargoda Elekronik cihaz patlasa uçağı düşğrür. Asıl oyun bu. Kargoya aldığınız cihazın % 100 telefon tablet, Notebook vs olduğundan emin olmalısınız.