E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump ile CIA arasında gerginlik artıyor---

Trump ile CIA arasında gerginlik artıyor

Trump ile CIA arasında gerginlik artıyor
17 Ocak 2017 - 07:45 borsagundem.com

Trump ile CIA başkanı John Brennan arasındaki gerginlik karşılıklı atışmaya dönüştü

Amerika’nın yeni seçilmiş başkanı Donald Trump ile CIA başkanı John Brennan arasındaki gerginlik karşılıklı atışmaya dönüştü.

Brennan’ın FOX News’daki eleştirilerine Trump Twitter’dan yanıt verdi. Amerikanın Sesi Radyosunun haberine göre, Amerika’nın yeni seçilmiş başkanı Donald Trump’ın istihbarat servisleri ile arasındaki
gerginlik sürüyor. Rusya’nın, Amerika’da seçimleri etkilemek için bilgisayar korsanları ile müdahalede bulunduğu iddialarına ilk günden bu yana karşı çıkan ve bu konudaki istihbarat raporlarını eleştiren
Trump’a Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA başkanından sert yanıt geldi.

CIA Başkanı John Brennan haftasonu FOX News kanalında katıldığı bir programda Cuma günü başkanlık görevini devir alacak Trump’ın istihbarat raporlarına yaklaşımını doğru bulmadığını söyledi.
Brennan “Biz yeni seçilmiş başkanın ve onun ekibinin altını oymaya çalışmıyoruz. Biz Rusya konusunda var olan bir tehlikeye dair uyarılarda bulunuyoruz ve bu dikkate alınmalı” dedi.

Brennan ayrıca “Trump’ın akıllı davranması gerekiyor bu noktada Rusya’nın niyeti ve yapmaya çalıştıklarını tam olarak anladığını sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erdinç17 Ocak 2017 10:41

    Başkan ın dediği olur,,,Başkan yeni bir CIA başkanı atar,olur biter.

  • HASAN TOSUN17 Ocak 2017 09:39

    EY CİYAKLAYAN CİA SONUN BQAŞLANGICI,NASIL IRAKDA NÜKLEER SİLAH VAR YALANLARINLA IRAKI İŞGAL ETTİREN SİZSİNİZ,MİLYONLARCA İNSAN ÖLDÜ,IRAKIN PETROLLERİ İÇİN,SİZ BÜTÜN DÜNYAYI KARIŞTIRAN PİSLİK ÖRGÜTSÜNÜZ.