E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrump, Harvey Kasırgası'nın vurduğu Teksas'ı ziyaret etti---

Trump, Harvey Kasırgası'nın vurduğu Teksas'ı ziyaret etti

Trump, Harvey Kasırgası'nın vurduğu Teksas'ı ziyaret etti
30 Ağustos 2017 - 00:12 borsagundem.com

"Bu kasırga destansı bir kasırgaydı" diyen Trump, Teksas'ı eskisinden çok daha iyi bir hale getireceklerini söyledi. First Lady Melanie Trump'ın felaket bölgesine 12 cm topuklu ayakkabılarla gelmesi eleştirilere neden oldu

ABD Başkanı Donald Trump, 25 Ağustos'tan bu yana Harvey kasırgasının etkilediği Teksas'ı ziyaret etti.

Kendisini dinlemeye gelen kalabalığa seslenen Trump, kasırgadan etkilenen bölgelerde yapılan kurtarma çalışmalarından övgüyle söz etti.

Çalışmaları hızlandıracaklarını belirten Trump, "Eskisinden çok daha iyi bir hale getireceğiz." dedi.

Trump, “Bu kasırga destansı bir kasırgaydı. Teksas'da meydana geldi ve buranın insanı bunun üstesinden gelebilir." ifadesini kullandı.

ABD'de Harvey kasırgası sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi. Federal Acil Durum Yönetim Kurumu, 450 bin kişinin devlet yardımına ve 30 bin kişinin geçici barınmaya ihtiyaç duyabileceği uyarısı yaptı.

Öte yandan, Houston ve çevresine 25 Ağustos'tan bu yana 65 santimetre yağış düştü. Bu miktarın cuma gününe kadar 127 santimetreye ulaşması bekleniyor. Daha önceki en yüksek yağış, 1978'de Amelie fırtınasında 121 santimetre olarak kaydedilmişti.

DUYARSIZLIKLA SUÇLANDI

First Lady Melaine Trump'ın afet bölgesini ziyaret esnasında giydiği 12 cm topuğa sahip 600 dolar değerindeki "stiletto"ları nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

46 yaşındaki eski model ve müccevher tasarımcısının giydiği kıyafet bazı Amerikan vatandaşları tarafından “duyarsızlık gösterisi” olarak nitelendirildi.

Twitter'daki bazı kullanıcılar First Lady ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

" Melania gerçekten sel bölgesini 6 inçlik topuklularla mı ziyaret etti? Ciddi olamazsınız!"

"Melania yüksek topuklu stillettolarıyla sel baskınına uğrayan bir şehri ziyarete gidiyor. Umarım ne yaptığının farkında değildir."

"Teksas ziyaretinin sahte bir gösteri olduğuna dair ilk ipuçunuz neydi? Melania'nın 6 inçlik yüksek modayı temsil eden ayakkabıları mı? Bu tam bir duyarsızlık gösterisi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)