E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTRT'de Fatih Terim depremi---

TRT'de Fatih Terim depremi

TRT'de Fatih Terim depremi
24 Haziran 2016 - 22:41 borsagundem.com

Fatih Terim'i eleştiren profesöre TRT'den 'yayın yasağı' getirildiği iddia edildi

Fatih Terim'in, "Bundan sonra TRT'ye kapılarım kapadım" demesinin ardından TRT yönetiminin Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil'e "yayın yasağı" getirdiği iddia edildi.

Sporx'in haberine göre; Milli Takımla ilgili düşünceleri konusunda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in hedef tahtası haline gelen tarihçi Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil konusunda TRT'nin çok konuşulacak bir karara imza attığı öne sürüldü...

Görüşleriyle Türk halkının büyük beğenisini toplayan ve son dönemlerde televizyonların vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Şimşirgil'e TRT'den yayın yasağı geldiği iddia edildi.

Milli Takımlar teknik patronu Terim'in, "Bundan sonra TRT'nin sorularını cevaplamayacağım ve onları muhatap almayacağım, onlara röportaj filan da vermeyeceğim" açıklamasına karşılık sessiz kalan TRT'nin aldığı kararla, Serdar Tuncer'in sunduğu "Ramazan Sevinci" programının konuğu olan Prof.Dr.Ahmet Şimşirgil'i yayına çıkartmama kararı aldığı öne sürüldü. Daha önce cuma gününün program konuğu olarak Prof.Şimşirgil'i duyuran TRT'nin bugünkü yayın akışında Serdar Tuncer'in konuğunun sadece Hayati İnanç olarak gözükmesi dikkat çekti.

Terim İspanya maçından hemen sonra yayımlanan TRT'deki programında modoratör Pelin Çift'in milli takımla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Prof.Ahmet Şimşirgil oyuncuların hırssız oluşlarına dair eleştiri de bulunmuştu.

Sonrasında Terim'in basın toplantısında hedef tahtası haline gelmesine Şimşirgil, kendisinin oruçla ilgili açıklamalarını gündeme getirerek, "Sen de o zaman oruçla ilgili fetva verirken din alimi miydin" diyerek cevap vermişti.

Fatih Terim'i eleştiren profesöre TRT'den 'yayın yasağı' iddiasıÖte yandan FutbolArena'nın haberine göre Prof. Ahmet Şimşirgil'in yeğeni, Şimşirgil'in yayına katılmaması'nın yayın yasağı ile ilgili olmadığı, Milli takımın Euro 2016'ya veda etmesinin ardından moralinin bozuk olduğu için programa çıkmak istemediği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)