E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTranstürk Holding'den şirket alımı---

Transtürk Holding'den şirket alımı

Transtürk Holding'den şirket alımı
25 Ekim 2016 - 14:52 borsagundem.com

Transtürk Holding, Tekno Tasarım A.Ş.'nin hisselerini almaya karar verdi

Transtürk Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Tekno Tasarım A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 49'a kadar satın alınmasına karar verildiğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

Şirket yönetim kurulu üyeleri 25.10.2016 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki hususu karar altına almışlardır.

Bursa merkezli, otomobil ve muhtelif sanayi şirketlerinin patent faydalı model ve sair teknoloji yatırımları ve uygulamaları geliştiren, TÜBİTAK, KOSGEB ve çok muhtelif teknoloji geliştirme projelerinde iş yapmış TEKNO TASARIM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK MAKİNE OTOMOTİV ENERJİ SAVUNMA SANAYİ DOĞALGAZ YAZILIM BİLGİSAYAR OTOMASYON DÖKÜM ÖLÇÜ ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin %30 hissesini 400 bin TL karşılığı satın alınmasına ve 2019 yılında öngörülen ciro ve hedeflerin tutturulması halinde sözleşmeye bağlı olarak %49 hisse için 2 milyon TL alım opsiyonu konulmasına ; oy birliği ile karar verilmiştir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)