E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTransferde Trabzonspor fırtınası---

Transferde Trabzonspor fırtınası

Transferde Trabzonspor fırtınası
09 Ağustos 2014 - 12:32 borsagundem.com

Trabzonspor son 1,5 ayda yaptığı anlaşmalar ve transferle sezona fırtına gibi hazırlanıyor

BORSAGUNDEM.COM

Karadeniz ekibi son 1,5 ayda 3 reklam ve spınsorluk anlaşması yaptı, teknik direktör ile anlaştı ve tam 15 futbolcu ile anlaşarak renklerine kattı. Kulüp bünyesindeki 10 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor, takımın teknik direktörlüğü konusunda, Vahid Halilhodzic ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre, Vahid Halillhodzic'e aylık 140.000 euro ödeme yapılacak.

SPONSORLUK VE REKLAM ANLAŞMALARI

Tabzonsporun yaptığı reklam ve sponsorluk anlaşmalarına Acıbadem Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ile başlayan klulüp, Acıbadem ile olan mevcut sağlık sponsorluğu anlaşmasını, 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonlarını kapsayacak şekilde uzattı. Acıbadem Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. iki sezon için toplam 350.000 dolar+KDV sponsorluk bedeli ödeyecek.

Trabzonspor, Legato Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti ile 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonları için, barter kapsamında giyim sponsorluğu anlaşması yaptı.

Kulüp ayrıca, Kaptan Demir Çelik Endüstri ve Ticaret A.Ş. arasında, 2014-15 futbol sezonu için, 300.000 TL+ KDV bedelli reklam ve sponsorluk anlaşması imzaladı.

Trabzonspor’un anlaşma tarihlerine göre kulübe transfer ettiği futbolcular ve anlaşma bedelleri şöyle:

-Sefa Yılmaz'ın transferi konusunda, Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre, Kayserispor Kulübü'ne 3.500.000 euro transfer bedeli ödenecek. Ayrıca, Anıl Taşdemir'in Kayserispor Kulübü ile anlaşması halinde, oyuncu Kayserispor Kulübü'ne bedelsiz olarak transfer edilecek.

-Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000 TL ödenecek.

-Profesyonel futbolcu Yusuf Erdoğan'ın  transferi konusunda anlaşma sağlandı. 1461 Trabzon Futbol İşl.Tic.A.Ş.'den bedelsiz olarak transfer edilen Yusuf Erdoğan ile 2017-18 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma yapıldı.

-Serhat Çakmak'ın AFC Ajax'dan bedelsiz olarak kulübe  transfer edilmesi konusunda anlaşma sağlandı.

-Profesyonel futbolcu Gökhan Karadeniz'in kulübe transferi konusunda Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. ve futbolcu ile anlaşma sağlansı. Anlaşmaya göre, Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 900.000 euro ödeme yapılacak.

-Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Turgut Doğan Şahin ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlandı.

-Profesyonel futbolcu Kurtuluş Yurt'un kulübe transferi konusunda Bandırmaspor Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre, Bandırmaspor Kulübü'ne, futbolcunun sözleşmesinin fesih bedeli olarak 200.000 TL ödeme yapılacak.

-Profesyonel futbolcu Ferhat Yazgan'ın transferi konusunda VfL Wolfsburg ve futbolcu ile anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre VfL Wolfsburg kulübüne, sözleşme fesih bedeli olarak 90.000 euro ödenecek.

-Galatasararay A.Ş.'den iki futbol sezonu için bedelsiz olarak kiralanan profesyonel futbolcu Salih Dursun ile anlaşma sağlandı.

-Watford FC kulübünün profesyonel futbolcusu Essaid Belkalem'in, satın alma opsiyonlu olarak 1(Bir) yıl süre ile kiralanması hususunda anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre; Watford FC'ye kiralama bedeli olarak 450.000 euro ödeneceği belirtildi.

-Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000 euro ödenecek. SL Benfica kulübünden transfer edilen Oscar Rene Cardozo Marin ile 3(Üç) futbol sezonu için anlaşma sağlandı.

-Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000 euro ödenecek.
-Profesyonel futbolcu Carl Medjani arasında 3(Üç) futbol sezonu için anlaşma sağlandı.

-Profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında 2 (İki) futbol sezonu için anlaşma sağlandı.

-Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve oyuncu ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre, Antalyaspor A.Ş.'ye 750.000.-EUR+ KDV transfer bedeli ödenecek. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor A.Ş.'ye transferinden kaynaklanan 600.000.-TL+KDV alacağından vazgeçildi.

-Profesyonel futbolcu İshak Doğan'ın transferi konusunda, Karabükspor Kulübü ile anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre, Karabükspor Kulübü'ne 1.750.000 euro transfer bedeli ödenecek. Ayrıca profesyonel futbolcular Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu, Karabükspor Kulübüne bedelsiz olarak transfer edilecek. İshak Doğan ile 4 (Dört) yıllık anlaşma sağlandı.

KULÜPTEN AYRILANLAR
 
-Profesyonel futbolcusu Adrian Mierzejewski'nin, Al Nassr SFC'ye transferi konusunda anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre Al Nassr SFC, kulübe, sözleşme fesih bedeli olarak 3.200.000 euro ödeyecek.

-Batuhan Karadeniz ile kulüp arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yapılan fesih anlaşmasına göre Batuhan Karadeniz, sözleşme fesih bedeli olarak kulübe 400.000 TL ödedi 

-Alim Öztürk ile kulüp arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi.

-Paulo Henrique Carneiro Filho'nun, Shanghai Greenland Football Club'a transferi konusunda anlaşma sağlandı.  Anlaşmaya göre Shanghai Club, kulübe, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000 euro ödeyecek.

-Marc Janko ile kulüp arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yapılan anlaşma ile profesyonel futbolcu sözleşmesi, futbolcunun 2013-14 futbol sezonundan kalan alacaklarından vazgeçmesi ve yine futbolcunun 2014-15 futbol sezonu için alacak olduğu 1.500.000 euro'dan 900.000 euro indirim yapılarak, kulüp tarafından 600.000 euro ödenmek suretiyle karşılıklı feshedildi.

-Olcan Adın'ın Galatasaray A.Ş.'ye transferi konusunda, taraflar arasında anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre Galatasaray A.Ş., Trabzonspor’a, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000 euro+KDV ödeyecek. Ayrıca profesyonel futbolcu Salih Dursun, 1.750.000.-EUR+KDV satınalma opsiyonlu olarak, iki futbol sezonu için bedelsiz kiralandı.

- Torric Jebrin ile kulüp arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi.

-Abdulkadir Özdemir'in, 2014-15 futbol sezonu için Şanlıurfa Spor Kulübüne bedelsiz olarak kiralanması hususunda anlaşma sağlandı.

-Kulüp ile iki yıl daha anlaşması bulunan Ondrej Celutska'nın mevcut sözleşmesi, 112.000 euro ödenerek feshedildi. 
 
DEVAM EDEN GÖRÜŞMELER

Trabzonspor serbest statüdeki profesyonel futbolcular Fatih Atik ve Carl Medjani'nin kulübe transferi konusunda futbolcular ile, görüşmelere başladı. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 1,41
En Yüksek: 1,52
En Düşük: 1,49
Değişim 0,00 %
FK: 0,00
PD / DD: -0,50
İşlem Hacmi 27.501.615
Toplam Adet: 19.538.488
Ağırlıklı Ort.: 1,43
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)