E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrafiği böyle tehlikeye düşürdüler---

Trafiği böyle tehlikeye düşürdüler

Trafiği böyle tehlikeye düşürdüler
27 Mayıs 2018 - 14:39 borsagundem.com

Antalya’da 4 kişi bindikleri motosiklete 4 tekerlekli çocuk arabası sığdıran ve başlarının üstünde de çocuk havuzu taşıyan aileyi gören sürücüler hayrete düştü

Antalya'da motosikletli kişi tehlikeli yolculuk yaptı. Kepez ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki tehlikeli yolculuğu, görenler şaşkınlık yaşadı. 07 AAG 132 plakalı motosikleti kullanan sürücü, eşi ile 2 çocuğunu tehlikeli bir yolculuğa çıkardı. Sürücü, önüne bir çocuğunu, arkasına eşini ve diğer çocuğunu alıp, motosikletle yolculuk yaptı.

Aile fertlerinin 4 tekerli çocuk arabasını da ellerinde tuttuğu görüldü. Sahile gittikleri tahmin edilen aile fertleri, plastik çocuk havuzunu da başlarına geçirerek bulvar boyunca seyretti. Etrafındaki otomobil sürücülerinin klaksonla yaptığı uyarıları da dikkate almayan sürücünün tehlikeli yolculuğu, bir sürücü tarafından fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)