E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrabzonsporlu taraftarlar, GS Store'a saldırdı!---

Trabzonsporlu taraftarlar, GS Store'a saldırdı!

Trabzonsporlu taraftarlar, GS Store'a saldırdı!
16 Aralık 2018 - 17:03 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Trabzonspor'da bir grup taraftar, İstiklal Caddesi'nde bulunan GS Store'a saldırdı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak. Maç öncesinde Beyoğlu'nda toplanan ve İstiklal Caddesi'nde yürüyen bir grup Trabzonspor taraftarı, cadde üzerinde bulunan GS Store mağazasına saldırdı.

Maç öncesinde Taksim'de bulunan Gezi Parkı'nda toplanan taraftarlar, maçın oynanacağı Vodafone Park'a hareket saatine kadar meşaleler eşliğinde marş söyleyerek takımları adına tezahüratlar yaparken bir grup taraftar ise İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

DHA'da yer alan habere göre İstiklal Caddesi´nde yürüyen bir grup Trabzonspor taraftarı GS Store mağazasına saldırdı. Taraftarlar ellerindeki yabancı maddeleri mağazaya attı. Olay yerine gelen polis ekipleri taraftarlara müdahale etti. Mağaza kepenk kapatırken, olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)