E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor'un borcu ne kadar?---

Trabzonspor'un borcu ne kadar?

Trabzonspor'un borcu ne kadar?
19 Aralık 2014 - 16:31 borsagundem.com

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor'un borcunu açıkladı

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören: "Mali tablolara göre 30 Kasım 2014 tarihi itibariyle 207 milyon 846 bin 870 lira uzun vadeli, 80 milyon 801 bin 102 lira kısa vadeli olmak üzere kulübümüzün 288 milyon 647 bin 972 lira net borcu bulunmaktadır" dedi.
 
Ören, Ziyabey Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor kulübünün 30 Kasım 2014 tarihine kadar alınan dönem kayıtları ve defterleri mali ve idari açıdan denetime tabi tuttuğunu belirtti.

Mali açıdan gerçekleşen gelir giderin bir önceki genel kurulda tahmin edilen bütçe rakamlarının içinde kaldığını vurgulayan Ören, "Kesinlikle bütçe aşımı söz konusu olmamıştır. Bütçeye sadık kalınarak kayıtlar tutulmuş ve bunlar da aşılmamıştır. Gerçekleşen gelir gider sonucu mali tablolara göre 30.11.2014 tarihi itibariyle 207 milyon 846 bin 870 lira uzun vadeli, 80 milyon 801 bin 102 lira kısa vadeli olmak üzere toplam 288 milyon 647 bin 972 lira kulübümüzün net borcu bulunmaktadır" diye konuştu.

Ören, kulübün futbol takımları, teknik kadroları ve bağlı şirketlerde çalışan personel sayısının 250 olduğuna vurgu yaparak, profesyonel futbol takımları ve teknik kadroların bu sayıya dahil olmadığını anlattı.

Kurullarına kulübü kongreye davet etmek için imza kampanyası gerçekleştirenlerin, Divan Başkanlık Kurulu'na başvurdukları gibi denetleme kuruluna başvurduklarını belirten Ören, "Bu hususta kurulumuz tarafından inceleme yapılmak üzere kurulumuz içerisinde görevlendirme yapılmıştır" dedi.

Ören, üye sayının 2014 tarihi itibariyle toplam 24 bin 255 olduğunu anlatarak, bu yıl içerisinde 9 üyenin istifa ettiğini kaydetti.

Ören, bir gazetecinin , tüzüğe aykırı olarak fazla üye yapıldığı yönündeki iddiaları sorması üzerine bu yıl içerisinde bin 632 üyenin fazla olduğunu ifade etti.

Tüzüğe göre üye olanların iki yıl oy kullanma hakkını elde edemediklerine işaret eden Ören, şöyle konuştu:

"Bu durumda bin 632 taraftarımız tespit edilmiştir. Biz daha önce 25 Ekim'de Divan Genel Kurulu'nda bu sayıyı tespit edip okumuştuk. Divan Genel Kurulu'nu da konuyla ilgili bilgilendirmiştik. Aynı şekilde yine bu raporumuz, yarın olağan genel kurulumuzda okunacak. Bu sayılar tespit edilmiş, genel kurula bildirilmiştir. Bunların fazla olduğu, tüzüğe uymayacağı tüzükteki 10/C maddesinde de görülmüştür."  
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)