E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTrabzonspor Shota'yı resmen açıkladı---

Trabzonspor Shota'yı resmen açıkladı

Trabzonspor Shota'yı resmen açıkladı
03 Temmuz 2015 - 04:33 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Shota Arveladze ile anlaştığını, Ersun Yanal'la da sözleşmenin fesh edildiğini KAP'a bildirdi

Trabzonspor Kulübü 2 yıllık anlaşma sağladığı Gürcü teknik adam Shota Arveladze'ye, her bir yıl için 1 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeyecek.

Kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderdiği bildirimde,  "Profesyonel futbol takımı teknik direktörlüğüne Sayın Shota Arveladze'nin getirilmesi konusunda, 2  yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre sayın Shota Arveladze'ye her bir futbol sezonu için 1 milyon 200 bin euro garanti ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

YANAL'LA SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

Bordo-mavili kulüp, eski teknik direktör Ersun Yanal ile sözleşmenin de karşılıklı fesh edildiğini KAP'a bildirdi. Kulübün, KAP'a gönderdiği bildirimde, "Kulübümüz ile teknik direktör Ersun Yanal arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, teknik direktöre sözleşme fesih bedeli olarak 450 bin avro ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)