E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor - Beşiktaş 11'ler belli oldu---

Trabzonspor - Beşiktaş 11'ler belli oldu

Trabzonspor - Beşiktaş 11'ler belli oldu
08 Nisan 2017 - 18:46 borsagundem.com

Trabzonspor Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'de 27. haftanın en önemli maçı bu akşam oynanacak. Maç öncesinde iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Süper Lig'in 27. Haftası Trabzonspor- Beşiktaş maçı ile devam ediyor. Dev karşılaşma öncesi Beşiktaş 58 puanla liderlik koltuğunda otururken, son 10 lig maçında mağlup olmayan Trabzonspor ise 44 puanla beşinci sırada yer alıyor. Lider konumdaki siyah- beyazlı takım, şampiyonluk yolundaki başarısını sürdürmeyi planlarken; son 10 maçından galip ayrılan bordo- mavililer, Avrupa Kupaları'na katılmak için rakibini yenmek istiyor.

Medical Park Arena'da gerçekleşecek olan maç bu akşam saat 19.00'da oynanacak. Ali Palabıyık yöneteceği dev mücadele beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

İŞTE İLK 11'LER

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Onazi, Castillo, Yusuf Yazıcı, Olcay, Rodallega
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Tosic, Marcelo, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk

Aboubakar’ın cezası bitti

Antalyaspor maçında çift sarı kart sonucu kırmızı kart görerek oyun dışı kalan atılan Vincent Aboubakar’ın cezası sona erdi. Gençlerbirliği maçında oynayamayan Kamerunlu forvet, teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde Trabzon’da sahada olacak.

Hutchinson, Cenk Tosun ve Atınç Nukan ceza sınırında Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesinde Atiba Hutchinson, Atınç Nukan ve Cenk Tosun sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan siyah-beyazlı futbolcular, Trabzonspor karşısında da kart görmeleri halinde Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

Fabricio’nun durumu belirsiz

Gençlerbirliği maçında yüzüne çarpan top sonrası gözü şişen ve yerini Tolga Zengin’e bırakan kaleci Fabricio Agosto Ramirez’in durumu belirsizliğini koruyor. Hafta başından beri tedavisi devam eden İspanyol kalecinin Trabzon deplasmanında görev yapıp yapmayacağı son antrenmanın ardından belli olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)