E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrabzon Maçka'da çatışma---

Trabzon Maçka'da çatışma

Trabzon Maçka'da çatışma
26 Ağustos 2016 - 16:53 borsagundem.com

Trabzon'un Maçka ilçesi Altındere Vadisi'nde bulunan Sümela Manastırı'nın çıkış noktasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı

Olay Maçka İlçesi'nden tarihi Sümela Manastırı'na giden Coşandere vadisinin yüksek kesiminde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Bir grup teröristin bölgede olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Özel Harekat ekipleri çalışma başlattı. Ekipler ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir polis memuru yaralandı.

Yaralı polis memuru Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memuru için telsizlerden de kan talebi yapıldı. Bölgede operasyonlar sürdürülüyor. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis için telsizden kan anonsu yapıldı.

PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye sevk edilen takviye ekiplerle operasyon sürdürülüyor.

Maçka yakınlarında geçen 19 Temmuz günü yol kontrolü yapan polis ekibine ateş açmış, saldırıda 3 polis şehit olmuş, 4'ü polis 5 kişi de yaralanmıştı.

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)