E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTorunlar, faturayı asansör firmasına kesti---

Torunlar, faturayı asansör firmasına kesti

Torunlar, faturayı asansör firmasına kesti
24 Eylül 2014 - 14:23 borsagundem.com

Torunlar GYO, asansör faciası nedeniyle firma ile olan sözleşmesini feshetti

Torunlar GYO, asansör dehşetinin yaşandığı Torun Center Projesi'nde,  asansörlerin montaj/bakım ve onarımı hizmetlerinin yerine getirilmesini taahhüt eden Geda Major İş ve İnşaat Mak. San.ve Tic.Ltd.Şti. ile olan sözleşmeyi feshettiğini açıkladı.

Torunlar'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"İstanbul İli, Şişli İlçesi, Dikilitaş Mah. Ali Sami Yen Stadyumu, 58 pafta, 1199 ada, 384 parselde" yer alan ve Şirketimizin ortağı olduğu Torunlar GYO -Torunlar Gıda Proje Ortaklığı tarafından inşaatı devam ettirilmekte olan "TORUN CENTER PROJESİ" kapsamında, insan ve yük taşıma asansörlerinin montaj /bakım ve onarımı hizmetlerinin yerine getirilmesini taahhüt eden Geda Major İş ve İnşaat Mak. San.ve Tic.Ltd.Şti. ile imzalanan 31.05.2013 tarihli "İnsan ve Yük Taşıma Asansörü Kiralama Sözleşmesi"; şantiyede meydana gelen üzücü iş kazası sonrası  İstanbul C. Başsavcılığınca açılan soruşturma dosyası kapsamında ortaya konan belge ve bilgiler ile dosyaya sunulan ön bilirkişi raporuna istinaden firmanın sözleşmesel yükümlülüklerini yerine getirmediğinin anlaşılması üzerine Torunlar GYO -Torunlar Gıda Proje Ortaklığı tarafından fesih edilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 45,42
En Yüksek: 46,36
En Düşük: 45,12
Değişim -1,99 %
FK: 2,30
PD / DD: 1,28
İşlem Hacmi 106.310.762
Toplam Adet: 2.324.070
Ağırlıklı Ort.: 45,79
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)