E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTorunlar "Torun Center" için itiraz etti---

Torunlar "Torun Center" için itiraz etti

Torunlar Torun Center için itiraz etti
23 Eylül 2016 - 08:25 borsagundem.com

Torunlar GYO, Torun Center ile ilgili yürütmenin durdurulmasına dair karara itiraz etti

Torunlar GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Torun Center ile ilgili yürütmenin urdurulmasına dair karara itiraz edildiği bildirildi.

Şirket'ten yapılan açıklama şöyle,

"Bazı yayın  organlarında, Torun Center Projesinin planlarının iptal edildiği ve 12 Temmuz 2016 tarihinde mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiğine dair haber yer almaktadır.   Konuya ilişkin olarak  Şirketimizin Ali Sami Yen Stadının bulunduğu arsa üzerinde gerçekleştirdiği "Torun Center" adlı proje   beş Bloktan oluşmaktadır. Beş bloktan dördünün   inşaatı tamamlanmış, bir bloğun imalatı   ise bağımsız bölümler içindeki   tefriş işlemleri dışında tamamlanmıştır.  Yapımı tamamlanan dört bloktan üçünün Yapı Kullanma izin belgesi alınmış, sosyal tesis vasfında bulunan bir bloğun da yapı kullanma izin belgesi verilmesi için ilgili belediyesine müracaat edilmiştir.
   

Haberlerde yer alan karar, Projenin bulunduğu arsanın "imar planı" ile ilgili yürütmenin durdurulmasına ilişkin karar olup, inşaat ruhsatı ile ilgili açılmış bir dava bulunduğu bilgisi şirketimizde mevcut değildir. Yürütmenin durdurulmasına dair verilen karara İstanbul Bölge İdare Mahkemesi nezdinde itiraz edilmiştir."

Torun Center için mahkemeden flaş karar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 46,06
En Yüksek: 48,00
En Düşük: 44,70
Değişim 2,13 %
FK: 2,33
PD / DD: 1,29
İşlem Hacmi 418.721.664
Toplam Adet: 9.166.459
Ağırlıklı Ort.: 45,69
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)