E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTopaç: Sermaye piyasalarına yapay zeka gelecek---

Topaç: Sermaye piyasalarına yapay zeka gelecek

Topaç: Sermaye piyasalarına yapay zeka gelecek
14 Kasım 2018 - 20:49 borsagundem.com

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı Erhan Topaç, Borsagundem.com'un sponsor olduğu Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nde konuştu

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Erhan Topaç, Türkiye'nin sermaye piyasaları alanında önemli gelişmelere imza attığını belirterek, son derece iyi bir altyapıya sahip olduğunu söyledi.

Borsagundem.com'un sponspor olduğu "Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi"nde İstanbul Wyndham Grand Levent Oteli’nde konuşan Topaç, yapay zeka ve benzeri tüm gelişmelerin sermaye piyasalarına da geleceğini bildirdi.

Topaç, "Ancak yeni yeni, çok farklı algoritmik gelişmeler var. Biz zaten bunları konuşmaya başladık. Benim tavsiyem yeni teknolojilerin çok iyi takip edilmesi. Sermaye piyasaları bu konuya en hızlı adapte olabilecek grup. Yeter ki ülkemiz bu konuda geri kalmasın. Biz hazırız, teknolojiden uzak kalmamamız lazım. Biz zaten birçok şeyi kullanıyoruz." dedi.

Sönmez: Varlık Fonu Türkiye'nin yetenek havuzu olacak

Ali Koç: Günü kurtarmak için şampiyon olmak istiyoruz

Taşkesenlioğlu: Yönetmelik ve tebliğler daha anlaşılır olacak

Ermut: Yatırım odaklı çalışmalar artacak

Çetinkaya: Banka krediyi veriyor, kendini hedge etmiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YBTAS08 Nisan 2019 12:29

    YBTAS IN SERMAYESİ 100 BİN TL,,yapay zeka olsa ne olur olmasa ne olur.

  • rasim15 Kasım 2018 14:00

    şirket sermayeleri eridi,,,piyasa iyice sığlaştı,,,,şirketlerin bedelsiz sermaye artırmaları şart,,2019 yılı bir fırsat olsun,yoksa bu sığ piyasada manipilasyonun alası yapılır.