E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTolunay Kafkas istifa etti ama...---

Tolunay Kafkas istifa etti ama...

Tolunay Kafkas istifa etti ama...
25 Ocak 2015 - 20:46 borsagundem.com

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1'lik Erciyesspor mağlubiyeti sonrası istifasını açıkladı. Ancak yönetim istifayı kabul etmedi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, SAİ Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Lig TV'nin canlı yayınına katılan Tolunay Kafkas, neler söyleyeceksiniz sorusuna, "Konuşacak birşey yok. Bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Bir parantez açmak istiyorum" diyen Kafkas, "Bu işin içinde saygınlığı ve itibarı olan çok az insan gördüm. Yönetim kuruluna bana destek oldukları için teşekkür ediyorum. Karabük halkına her türlü destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KARABÜKSPOR YÖNETİMİ: İSTİFA KABUL EDİLMEDİ

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri, istifa ettiğini açıklayan Tolunay Kafkas'la kulüp binasında bir araya geldi. Basın sözcüsü Ziya Ünsal, istifa kararını kabul etmediklerini kendisine açıkladıklarını söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)