E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTolgay'ı polis kurtardı---

Tolgay'ı polis kurtardı

Tolgay'ı polis kurtardı
30 Ocak 2015 - 00:50 borsagundem.com

Beşiktaş’a imza atan Tolgay Arslan’ın Trabzonspor ile yaptığı transfer görüşmesiyle ilgili bir şok iddia daha ortaya atıldı

Beşiktaş ile Tranzonspor'un transfer için yarıştıkları ancak sonunda Beşiktaş'ı tercih eden Tolgay Arslan'ın transfer süreciyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Vatan Gazetesi'nde yer alan konuyla ilgili haber şöyle:
 
Tolgay Arslan’ın Türkiye’de gündemi sarsan transfer sürecinde yaşananlarla ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Son olarak, önceki gün resmen Beşiktaşlı olan 24 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor ile yaptığı transfer görüşmesinden polis yardımıyla ayrılabildiği öne sürüldü. 
 
İddia şu şekilde: Tolgay, Trabzonspor cephesinden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, üst düzey yönetici Burak Gürdal, teknik direktör Ersun Yanal, menajer Metin Korkmaz ve başkan Hacıosmanoğlu’nun 3 arkadaşının yer aldığı toplantıya eşi ve İtalyan menajeri Franco Di Frisco ile beraber gitti.
 
‘NEREYE GiDiYORSUNUZ?’
 
OTEL lobisinde gerçekleşen görüşmede Tolgay ve beraberindekiler, Trabzonspor’un sunduğu teklifi reddettikten sonra pazarlık masasından kalkmak istediler ama ‘Durun, nereye gidiyorsunuz, daha konuşuyoruz’ yanıtıyla karşılaştılar. 
 
BU durum ilerleyen dakikalarda birkaç kez daha tekrarlanınca menajer Di Frisco, Tolgay’ın o gün için formasını giydiği, artık eski takımı duruma gelen Hamburg kulübü yetkililerinden yardım talep etti. Ardından da otele gelen Alman sivil polisler, Tolgay ile eşi ve menajerini ortamdan uzaklaştırdılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)