E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakTOKİ'den emeklilere müjde---

TOKİ'den emeklilere müjde

TOKİ'den emeklilere müjde
04 Mart 2015 - 11:55 borsagundem.com

TOKİ, emeklilerin ev sahibi olabilmesi için önemli bir adım attı

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emeklileri uygun şartlarda ev sahibi yapacak konut projesini Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile paylaştı. TOKİ, dar gelirli emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için proje geliştirecek. Projenin hayata geçirilmesi ile kirada oturan emekliler, maaşlarını ev taksitine yatırarak ev sahibi olacak.

TÜED’in Sosyal Projeler Çalışma Grubu’nca hazırlanan kentsel yaşam projesi bünyesinde; kütüphane, sağlık birimleri, güvenlik birimleri, ATM’ler, ev temizlik birimleri, (torunların ilgisini çekerek ziyaretlerini sıklaştıracak) çocuk parkları, eğlence birimleri, eğitim birimleri, (yaşlılara özel tasarlanmış) spor birimleri, cami, yürüyüş parkurları, çay ve sohbet bahçeleri vb birimler bulunması tasarlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici06 Mart 2015 17:22

    sigorta emeklisiyim.her secimde tayyip bizi kandırdı.eger vicdan sahibiyse,islamsa; tayyip erdoğan 2004 yılından 2015 yılına kadar başbakanın maaşını yüzde kac artırdıysa sigorta ve bağkur emeklisinin maaşını da aynı oranda artırsın.

  • b.kemancı04 Mart 2015 15:34

    aman bunlar yapacaz edecez derken biz cavlarız be dedeee

  • Sütçü Ramiz04 Mart 2015 13:23

    Yaşasın 1 nisan yaklaşıyor emekliye ev şakası suana kadar düşünülen emekli simdimi düşünüleçek kim emekliye ev yaparki 1 yıl sonra olur düşüncesiyle kimse yanasmazlarlutfen sigorta dahi yapılmıyor