E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakTOKİ'den 150 bin TL ödüllü proje yarışması---

TOKİ'den 150 bin TL ödüllü proje yarışması

TOKİ'den 150 bin TL ödüllü proje yarışması
19 Temmuz 2014 - 05:57 borsagundem.com

‘7 iklim 7 bölge gelenekten geleceğe’ sloganı ile harekete geçen TOKİ ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan Yarışma, mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak.

7 FARKLI TASARIM

Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak gerçekleştirilecek yarışmada başvurular 28 Mayıs tarihi itibariyle alınmaya başladı. Projelerin 22 Ekim 2014 tarihinde jüri tarafından değerlendirilmesiyle birlikte sonuçlar günlük gazete ve internet ortamında 3 Kasım 2014 tarihinde açıklanacak.

Her bölgenin kendi yerel özellikleri ve iklimine göre 7 farklı bölgenin tasarımlarını içeren yarışmada, para ödülünün yanı sıra kazanan eserler kendi bölgelerinde hayata geçirilebilecek. Kazanan yarışmacılar için birincilik ödülü 150 bin lira, ikincilik ödülü 100 bin lira, üçüncülük ödülü 50 bin lira olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)