E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY'den '3. havalimanı' açıklaması---

THY'den '3. havalimanı' açıklaması

THY'den '3. havalimanı' açıklaması
30 Mayıs 2017 - 14:34 borsagundem.com

Türk Hava Yolları (THY), Üçüncü havalimanına taşınma yatırımlarına ilişkin bir açıklamada bulundu

Türk Hava Yolları (THY)  "Üçüncü havalimanına taşınma yatırımları için finansal danışmanlarla çalışmalarımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.

THY Basın Müşavirliği'nce yapılan açıklama şöyle;

Türk Hava Yolları A.O. olarak, İstanbul’un 3. Havalimanı’nda yapacağımız yatırımların en kısa zaman ve en doğru modelle hayata geçirilmesi amacıyla şirketimiz finansal danışmanlık hizmeti almaktadır. İlgili danışmanlarımızın uluslararası havalimanı finansal yatırım tecrübelerinden istifade etmek kaydıyla, banka finansmanı, proje finansmanı, uzun süreli kiralama yöntemleri gibi alternatif finansman modelleri üzerinde titiz çalışmalarımız devam etmektedir. Kısa bir süre zarfında finansman maliyeti, süreç yönetimi, kalite güvence gibi birçok unsurun Ortaklığımız menfaatlerine en uygun olacak şekilde değerlendirileceği bir yatırım yöntemi bu doğrultuda belirlenmiş olacaktır.

Bununla birlikte, 3. Havalimanı yatırımlarımız çeşitli fazlar altında gerçekleştirilecektir. İlk fazında öncelikle filli operasyonların yürütülmesini sağlayacak yatırımların tamamlanması planlanmaktadır. İlerleyen fazlarda ise, 3. Havalimanı’nın büyüme sürecine bağlı olarak Yeni Havalimanı yatırımlarımız devam edecektir.

Türk Hava Yolları A.O.’nun bu projeyle ilgili finansman temininde gerekli olabilecek teminatlar noktasında, bazı medya organlarında iddia edildiği gibi yetersiz durumda olması söz konusu değildir. Basında bu yönlü çıkan haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 292,25
En Yüksek: 293,25
En Düşük: 283,50
Değişim 3,36 %
FK: 5,14
PD / DD: 1,17
İşlem Hacmi 6.516.959.156
Toplam Adet: 22.568.757
Ağırlıklı Ort.: 288,76
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)