E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY'de tarihi rekor kırıldı---

THY'de tarihi rekor kırıldı

THY'de tarihi rekor kırıldı
19 Ağustos 2018 - 12:54 borsagundem.com

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi 1 günde 253 bin yolcuyu taşıdıklarını söyledi

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi dün tarihi bir rekor kırdıklarını belirterek “1547 seferimizde 253 bin yolcumuzu yüzde 75 zamanında kalkışla sevenlerine ulaştırdık” dedi.

Türk Hava Yolları (THY), Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatilinin ilk gününde 1547 seferle 253 bin yolcuya hizmet vererek yeni bir rekora imza attı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bayramın tüm yoğunluğu ile davam ettiğini belirterek, "Dün tarihi bir rekorla 1547 seferimizde 253 bin yolcumuzu yüzde 75 zamanında kalkış ile sevenlerine ulaştırdık. Tüm gayretimiz ile bu yoğunlukta sizlere daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Tercihiniz için teşekkür." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Electronic Inc19 Ağustos 2018 13:36

    Thy daha cok buyur ama turk yolcular yuzunden kabin memuru genclerin yüzü düşüyor. Lax Istanbul ucusunda o kadar uyarıya ragmen türk yolcuların labali hareketleri şımarıklıkları yüzünden 15 yabancı yolcu daha asla thy yi tercih etmeyecek eminim. Giderkende ben makarna yemem kavgası vardı. Ekonomi sınıfı rezalet bidaha ekonomi de asla.