E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTHY, G.Saray'a sponsor oldu---

THY, G.Saray'a sponsor oldu

THY, G.Saray'a sponsor oldu
12 Eylül 2014 - 16:41 borsagundem.com

THY ve Çinli teknoloji devi Huawei Galatasaray'ın sponsoru oldular

Galatasaray Kulübü, forma sponsorluğu için 2 büyük firma ile anlaştı. Sarı kırmızılılar Türk Hava Yolları ve Huawei şirketleri ile forma göğüs reklam anlaşmasını sadece 2014-2015 sezonu sonuna kadar yaptı. 
 
Sarı kırmızılar, THY’nin reklamının yer aldığı formayı Şampiyonlar Liginde, Huawei’nin isminin yer aldığı formayı ise Türkiye’de bir sezon boyunca giyecek.
 
Galatasaray Kulübü imzaladığı iki anlaşma için toplam 7 milyon dolar geliri kasasına koyacak…
 
Çin merkezli telekominikasyon firması olan Huawei, Avrupa'da önemli kulüpler ile de sponsorluk anlaşmasına imza atmış durumda...
 
Huawei'nin sponsorluk anlaşması yaptığı kulüpler ise şu şekilde: Schalke 04, Ajax, Paris Saint Germain, Arsenal, Gana Milli Takımı(Bazı kulüpler ile yapılan anlaşmalar teknoloji sponsorluğu şeklindedir.)     
 
THY'DEN RESMİ AÇIKLAMA  


 
Türk Hava Yolları, Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu olan şampiyonlar ligi’nde Türkiye temsilcisi olarak yer alan Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.
 
2014-2015 sezonunda Arsenal, B.Dortmund ve RSC Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray, uzun yıllardır resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları ile yapılan görüşme sonucu bir yıl boyunca Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda “Turkish Airlines” logolu forma ile boy gösterecek.
 
Bu işbirliği Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan yeni bir sponsorluk modelini de beraberinde getirecek. Galatasaray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak.
 
Sarı-Kırmızılı kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şöyle:
 
"Şirketimiz ile Huawei Telekomünikasyon Dış Ticaret Ltd. Şti. ve Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ile sponsorluk görüşmelerine başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, önceki günkü divan kurulu toplantısında forma ve kol reklamıyla ilgili sponsorluk görüşmelerini bir hafta içinde açıklayacaklarını duyurmuştu. Galatasaray'ın yıllık yaklaşık 10 milyon Euro gelir sağlayacağı iddia edilmişti.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 6,61
En Yüksek: 6,63
En Düşük: 6,57
Değişim 0,61 %
FK: 0,00
PD / DD: -2,36
İşlem Hacmi 67.328.051
Toplam Adet: 10.203.402
Ağırlıklı Ort.: 6,69
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)