E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY, Avrupa'nın en iyisi oldu---

THY, Avrupa'nın en iyisi oldu

THY, Avrupa'nın en iyisi oldu
16 Kasım 2018 - 10:07 borsagundem.com

Türk Hava Yolları Business Traveller Russia and CIS Awards ödül töreninde Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi ünvanına layık görüldü

Moskova'da gerçekleşen ödül gecesinde THY adına ödülü yakın bir zamanda Moskova'da göreve başlayan Rusya Genel Müdürü Turan Yardımcı aldı. 

Business Traveller Russia and CIS Awards her sene iş turizmi alanındaki başarılar ve inovasyonlara veriliyor. Tören, Moskova hükümetinin desteğiyle her yıl gerçekleşiyor. Geleneksel olarak kazananları dergi okuyuncuları ve iş amacıyla seyahat edenler seçiyorlar. 2016'da verilmeye başlanan ödül 39 çeşitli kategoride iş turizmi alanında liderleri belirliyor.

Turan Yardımcı, Bu ödül Türk Hava Yollarının İş amacıyla seyahat edenler için hizmet kalitesinin tümü taraflı iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ne öncelik tanıyın en iyi havayolu şirketlerinden birisi olarak itibarını kanıtlıyor. Gün geçtikçe daha başarılı sonuçlar gösteren Türk Hava Yolları şirketi tüm dünyada ödül almaya devam ediyor dedi.

Türk Hava Yolları Rusyanın 10 şehrinden (Moskova, St. Petersburg, Kazan, Soçi, Rostov na Donu, Yekaterinburg, Krasnodar, Ufa, Voronej ve Samara) sefer düzenliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)