E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Süleyman Seba kararı---

TFF'den Süleyman Seba kararı

TFF'den Süleyman Seba kararı
30 Ağustos 2014 - 11:18 borsagundem.com

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu,  2014-2015 sezonunu ''Süleyman Seba Sezonu'' olarak isimlendirdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları:

- Şiddeti körükleyenlerin aramızda barnıamayacağı bir dönem başlatıyoruz. .Bunlardan futbolu arındırmak için herşeyi  yapıyoruz. Eskiş kırgınlıkları güğndemde tutarak ortamı körükleyen bazı yöneticilere sesleniyorum. Maçlardan önce taraftarı galeyena getirecek açıklamalar yapmadan önce 1 değil 3 kez düşünün. Çoluk çocuk milyonlarca insana hitap ettiğinizi unutmayın

- Maç kaybedin, kupa kaybedin ama asla kendinizi kaybetmeyin.

- Hakimlerimiz, saycılarımız, emniyet müdürlerimiz... lütfen bu yasalar için gerekeni yapın. Hakaret ve küfür edenlere gerekenlere cezaları verin. Sahaya inip futbolcuya tekme atacak cesareti bulanlara gereken cezaları verin.

- Reyting ve tiraj uğruna kötü örneklere sayfalarınıza yer vermeyin. Barışın ve kardeşliğin, bizi insan yapan değerlerin takipçisi olun.

-Yeni haksızlıklara vesile olmayın. Yıldızları sayarken birbirinizi saymayı unutmayın. Federasyon olarka tüm bunlar ışığında gerekli somut gririşimleri yapacaığımızı futbol kamuoyuna bir kez daha duyurmak istiyoruz.

- E-Bilet sistemi bunların sözde kalmayacağının kanıtıdır. Bu konuda duygu ve tavır kirliğliği yaratmamak için

- Bunun için futbolumuzu Süleyman Seba'ya adamaya karar verdik. Başken iken efendiliği ile hepimize örnek oldu. Vefatıyla da hepimizin biraraya geleceğini gösterdi.

Öte yandan Demirören'in ardından açıklamalarda bulunan göksel Gümüşdağ, deplasman yasağını Kulüpler Birliği'nde değerlendireceklerini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)