E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF ve MHK'ye bombardıman!---

TFF ve MHK'ye bombardıman!

TFF ve MHK'ye bombardıman!
04 Ekim 2015 - 21:10 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'den TFF ve MHK'ye bombardıman!

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, sezon başında Trabzonspor aleyhine yapılan hakem hatalarının ciddi boyutlara ulaştığını savundu. 
 
Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada, hakem hatalarına tepki göstererek, "Sezon başından beri Trabzonsporumuz aleyhine yapılan hakem hataları ile kulübümüzün mağdur edilişi ciddi boyutlara ulaşmıştır. Buna rağmen TFF ve MHK yetkililerinin duyarsız davranışı Türk futbolu adına talihsizliktir" ifadesine yer verdi.
Kulüplerin aldıkları her kötü sonucu hakemlere yükleyerek sorumluluklarını bertaraf edemeyeceğini de vurgulayan Sürmen, şunları kaydetti:
"Ancak hakem hataları doğrudan sonuca etki ediyor ve bu süreklilik arz ediyor ise TFF ve MHK sorumluluktan kaçamaz. Bir maçın hakemi 7,4 puan alacak kadar maçı kötü yönetiyor ve üstelik tecrübeli ise bu tür hakemlerin kastını ve maçı hangi psikolojik kafa ile yönettiğinin sorgulanması şarttır. Hakemin aldığı puan bariz hataların göstergesi olup disiplin kurulunun saha olaylarını değerlendirirken bu durumu gözardı etmemesini umuyoruz."  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)