E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF Meireles olayına el koydu---

TFF Meireles olayına el koydu

TFF Meireles olayına el koydu
14 Mayıs 2013 - 13:37 borsagundem.com

Portekizli futbolcunun cinsel organını tutarak bazı hareketler yaptığının görülmesi gündeme bomba gibi düştü

Bu görüntüler dün geç saatlerde fotoğraf olarak internete düşerken Galatasaray taraftarı da ayaklandı. Bugün ise görüntülerin videosu ortaya çıktı ve Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada Portekizli futbolcu aleyhinde ifadeler kullanırken, kaptan Sabri Sarıoğlu'na da destek mesajları yağdı.
TFF HAREKETE GEÇTİ
Derbi hafta sonu oynandı ancak yankıları halen sürüyor. Sarı lacivertli futbolcu Raul Meireles'in bugün yayınlanan şok görüntüleri sonrasında TFF Disiplin Kurulu harekete geçti.
Bu görüntüler sonrasında Türkiye Futbol federasyonu (TFF) Disiplin Kurulu müfettişleri, yayıncı kuruluş Lig TV'den görüntüleri istedi. Meireles'in kaderi müfettişlerin görüntüleri inceleyip karar vermesiyle belli olacak. Kurulun kararına göre ceza alırsa Fenerbahçe Yönetimi tarafından takımdan gönderileceği de iddia edildi.
AYNISINI NOUMA DA YAPMIŞTI

Galatasaray maçında rakibi Sabri Sarıoğlu'nun kırmızı kart görerek soyunma odasına yöneldiği sırada Meireles'in yaptığı bu hareketin bir benzerini, 20 Nisan 2003'te İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Pascal Nouma yapmıştı. Bu hareketinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Nouma'ya 7 ay men cezası vermiş, bu cezadan hemen sonra da Beşiktaş yönetimi Nouma'nın sözleşmesini feshetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)