E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTevfik Kınık Suudi Arabistan'a gidiyor---

Tevfik Kınık Suudi Arabistan'a gidiyor

Tevfik Kınık Suudi Arabistan'a gidiyor
07 Aralık 2016 - 07:41 borsagundem.com

İki ay önce Aktifbank Genel Müdür Yardımcılığı'na getirilen Tevfik Kınık, bu görevinden ayrılarak Suudi Arabistan'a uçmak için hazırlıklara başladı

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) yaklaşık 2 ay önce ayrılarak Aktifbank'a Genel Müdür Yardımcısı olarak geçen Tevfik Kınık'ın bankacılık kariyeri de uzun sürmedi.

Borsagundem.com'a ulaşan bilgilere göre Tevfik Kınık, Aktifbank'taki görevinden istifa ederek Suudi Arabistan'a uçmak için hazırlıklara başlamış. Tevfik Kınık'ın Suudi Arabistan merkezli bir reyting şirketinde görev alacağı söyleniyor.

1977 Bingöl doğumlu olan Kınık, SPK'ya 1999 yılında Uzman Yardımcısı olarak başlamıştı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Kınık, yüksek lisansını Harvard Universitesi'nde yaptı.

Önceki Kurul’da Kurumsal Yatırımcılar Daire Başkanı görevini yürüten Tevfik Kınık, 2013 yılında Kurul Başkan Yardımcılığı’na getirilmişti. 21 Eylül 2016 tarihinde de SPK'daki görevinden istifa ederek Aktifbank'a geçmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)