E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTesk/Palandöken: Herkes moralini yüksek tutsun ---

Tesk/Palandöken: Herkes moralini yüksek tutsun

Tesk/Palandöken: Herkes moralini yüksek tutsun
06 Temmuz 2017 - 14:12 borsagundem.com

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Avrupa Parlamentosu raporunu değerlendirdi.

Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye Raporun oylamasını değerlendiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Avrupa Parlementosunun aldığı karar tavsiye niteliğindedir. Hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Avrupa Parlamentosu müzakerelerin askıya alınmasını öneren raporunun kabul edilmesi büyük bir yanlıştır. Ancak tavsiye niteliğinde olduğu için bir hükmü yoktur" dedi.

"HERKES MORALİNİ YÜKSEK TUTSUN"

AP Türkiye raportörü Kati Piri tarafından hazırlanan raporda Türkiye ile üyelik müzakerelerinin askıya alınması çağrısı yapıldığını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel
Başkanı Bendevi Palandöken, "Bu karar tavsiye niteliğinde ve bir hükmü yok. Türkiye ile Avrupa Birliği'nin arasındaki ilişkilerin iyi gitmesinin Avrupaya daha fazla katkısı olacaktır. Vatandaşlar duyarlı
olsunlar. Spekületif hareketlerden kaçsınlar. Şuan dövizde yaşanan yükseliş geçici. Kimse moralini bozmasın" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)