E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTesco Kipa'da atama---

Tesco Kipa'da atama

Tesco Kipa'da atama
11 Mart 2014 - 11:16 borsagundem.com

Nazlan Ertan, Tesco Kipa'ya Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak atandı

İzmir Amerikan Kız Koleji mezunu olan Nazlan Ertan, lisans eğitimini ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Ertan, City University of London Gazetecilik Bölümü'nde, Sorbonne Cours de Civilizations'da ve Universite Libre de Bruxelles'da eğitim ve 
sertifika programlarına katıldı.
Gazetecilik kariyerine 1989 yılında başlayan Ertan, Turkish Daily News'un Ankara, Paris ve Brüksel bürolarında görev yaptı. Ertan'ın çalıştığı diğer basın kuruluşları arasında, CNN Türk ve Hürriyet Gazetesi'nin yanı sıra BBC Türkçe Servisi, Voice of America ve European Voice gibi önde gelen uluslararası kuruluşlar da yer alıyor.
Nazlan Ertan, Avrupa Komisyonu Türkiye Temsilciliği'nde görev yaptı ve Avrupa Birliği Ankara Bilgi Merkezi'nin direktörlüğünü üstlendi. Avrupa Birliği Bakanlığı'nda İletişim, Sivil Toplum ve 
Kültür Başkanlığı yapan Ertan, 2011'de Kurumsal İletişim Müdürü olarak Kipa ailesine katıldı.
1967 doğumlu Ertan, 1 Mart itibarıyla, Tesco Kipa'nın Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevini üstlenecek. Kipa'nın kamu kurumlarıyla ilişkilerinden, kurumsal iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olan Ertan, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)