E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeröristbaşı hain Gülen evleniyor---

Teröristbaşı hain Gülen evleniyor

Teröristbaşı hain Gülen evleniyor
08 Aralık 2016 - 07:26 borsagundem.com

Trump’ın seçilmesiyle büyük panik yaşayan FETÖ’cüler ABD vatandaşlığı için tek tek evleniyor

Türkiye’ye iade edilme korkusuyla kıvranan elebaşı çareyi hülle evlilikte buldu. Gülen için 100 bin dolara dul bir kadınla anlaşıldı.

2 bin 500 dolara maaşa bağlanan kadın, Gülen ile nikah masasına oturacak. Diğer militanlar da para karşılığı eş arıyor.

ABD seçimlerini 100 milyon dolar himmet verdikleri Clinton'ın Trump'a kaybetmesinin ardından Türkiye'ye iade edilme korkusu yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen çareyi sahte evlilikte arıyor. Trump’ın ve ekibinin Usame Bin Ladin'e benzettiği ve iade sinyali verdiği Gülen'e terör örgütü FETÖ sahte gelin adayı buldu.

Vatandaşlık karşılığı FETÖ’nün üst düzey militanlarından Abdullah Aymaz, Gülen için çakma bir gelin adayı ayarladı. Afrikan – Amerikan olduğu iddia edilen Abbey Pascaline isimli dul kadına; ABD vatandaşlığı karşılığında 50 bin dolar peşin, 50 bin dolar ise Gülen vatandaşlığı aldıktan sonra şeklinde ücret teklif edildi, 2 bin 500 Dolar da maaş bağlandı. Böylece, iadesi kesinleşirse; terörist başı Gülen evlilik yoluyla Amerika’da kalmayı planlıyor.

Green CARD'A 20 bin dolar

FETÖ üyeleri, bir yandan Gülen’in evlendirilme sürecine dair çalışmalar yaparken, diğer bir yandan da ABD’de kalma statüsü olmayan militanlar için ABD’li eşler arıyor. FETÖ’cüler Green Card sahibi olmak için başvurdukları bu yolda, her evlilik için, karşı tarafa 10 bin dolar peşin, 10 bin dolar da vatandaşlık / Green Card alındıktan sonra şeklinde ücret teklif ediyor. Şimdiye kadar, bu yolla, 26 FETÖ’cü evlenerek ABD vatandaşı oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fetö batsın08 Aralık 2016 20:18

    Evlense ne yapabilecek ? Dümenden evleniyor entrikacı sahtekar

  • oktay doğaner08 Aralık 2016 19:01

    memleketime bu kadar zarar veren namussuz sürüsü, çok rezil ve sefil duruma düşmeniz bizi çok mutlu edecektir.

  • YUUUHHH08 Aralık 2016 19:01

    ULAN TERÖRİST.. HANİ SEN ADANMIŞTIN.. EVLENMEYECEKTİN. NE OLDU DA EVLENİYORSUN.. DİNİMİZDE SÜNNET OLDUĞU İÇİN Mİ, YOKSA TERÖRİSTLİĞİNİ KORUMAK İÇİN Mİ?. HER İŞİN KATEKULLE. BUKALEMUN. SİNSİ.. ALLAH BELANI VERDİ..

  • TAKLİDÇİ.08 Aralık 2016 18:48

    Bunların hepsinide VATANDAŞLIKTAN hemen çıkartıcaksın tüm mal varlıklarınada el koyacaksın onunvede akrabalarının bu yaştan sonra evliliklerde biraz BOYNUZ takacaklar bu yaştan sonra hemde ABD de sıra geldi yandaşlarına onlarda boynuzlarıylan üne kavuşacaklardır.

  • ARTO08 Aralık 2016 18:15

    Bunun müritleri, bu adamın ölüsünü bile evlendirirler... Eğitimli ama aklını kullanamayan insanlar. Bu ülke için ne yazık. Arkasında bir sürü var hatalarını bile göremeyecek kadar zavallılar.

  • ayhan08 Aralık 2016 12:14

    hahaha rezalete bak ne

  • colorado08 Aralık 2016 09:00

    azerbaycanlı abd vatandaşı tek dişi altın taş gibi hatun koca arıyor.. bilgilerinize sunulur....

  • naci parlak08 Aralık 2016 08:03

    tek kelime ile allah inşallah belanı verir