E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim Cimbom'a dönüyor mu?---

Terim Cimbom'a dönüyor mu?

Terim Cimbom'a dönüyor mu?
23 Temmuz 2017 - 20:26 borsagundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in "Galatasaray'ı çalıştırabilirim" dediği iddia edildi

Galatasaraylıların sevgilisi, imparator lakaplı eski hocası Fatih Terim'den taraftarları sevindirecek bir açıklamanın geldiği iddia edildi...

İddialara göre Terim 'Galatasaray'ı çalıştırabilirim ama önce TFF'den izin alınması gerekli' dedi.
Terim'în takımın başına geçmesi halinde Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de Florya'ya geri döneceği iddiaları spor gündemine bomba gibi düştü.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün sürpriz bir isimle görüştüğü yazıldı.

Akşam'ın haberine göre Lucescu ile temas halinde olan sarı kırmızılı yöneticiler aynı zamanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le de görüştü.

Bunun üzerine Dursun Özbek'in konuyla ilgili olarak federasyonda nabız yokladığı belirtildi.

Terim'in dönmesi halinde Abdurrahim Albayrak ve şu anda TFF'de görevli olan Ali Dürüst'ün de Florya'nın yolunu tutabileceği konuşuluyor.

Şu anda A Milli Takımın başında bulunan tecrübeli çalıştırıcının, "Galatasaray benim için her zaman çok özel ve vazgeçilmezdir. Kulübümün bana ihtiyacı varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ancak öncelikle TFF'den izin almanız gerekiyor. İzin çıkarsa aynı anda hem Galatasaray hem de Milli Takımı çalıştırabilirim" dediği iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)