E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTemapol'de bitmeyen satış---

Temapol'de bitmeyen satış

Temapol'de bitmeyen satış
23 Ocak 2017 - 10:25 borsagundem.com

Temapol’de 3 ay önce başlayan satış ataklarına bir yenisi eklendi. Şirket ortaklarından ikisi hisse satışı yapacaklarını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM

Temapol’de satışlar bitmek bitmiyor…

5 ortak tarafından 1 milyon 400 bin adet Temapol hissesinin satışı için MKK’ya yapılan başvuruyu Borsagündem.com 5 Ekim 2016’da manşetten duyurdu. İbrahim Ahmet Samancı tarafından Ocak ayında da küçük paylar halinde devam ettirilen satışların ardından bugün de yeni bir satış bildirisi geldi.

Temapol Polimer Plastik Ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak İbrahim Ahmet Samancı ve Tevfik Gemici tarafından KAP'a gönderilen açıklamalarda, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (II-15.1) sayılı “Özel Durumlar Tebliği”nin 11.Madde, 4.fıkrası hükmü gereğince şirket ortaklarını sahibi bulundukları hisse senetlerinin satışını planladıkları bildirildi.

Ocak ayında İbrahim Ahmet Samancı'nın süregelen satışları ile birlikte sermayedeki payı yüzde 18.27 sınırına düşmüştü. Tevfik Gemici'nin ise şirket sermayesinde yüzde 26.56 oranında payı bulunmakta.

BORSA GÜNDEM YAZMIŞTI

5 Ekim 2016’da Borsagundem.com’un haberinde, defter değeri 1.30 TL olan Temapol’de ortakların satış açıklamasına rağmen hisselerde 14 liraya ulaşan dikkat çekici yükseliş yatırımcılar ile paylaşılmış, 21.09.2016 tarihinde yapılan açıklamaya yer verilmişti: “Tevfik Gemici 490 bin lira nominal değerli, İbrahim Ahmet Samancı 350 bin lira nominal değerli, Mehmet Gemici 210 bin lira nominal değerli, Hasan Ahmet Eskici 175 bin lira nominal değerli, Mustafa Uğur Eskici 175 bin lira nominal değerli olmak üzere şirket sermayesinin yüzde 9.88'ine karşılık gelen toplam 1 milyon 400 bin lira nominal değerli payların borsada satılmasına ilişkin MKK'ya başvurdu. Yakında bu hisselerin borsada satılacağı tescil edildi.”

MANİPÜLATÖR YUSUF TEKER SAHNEDE

Haberde kulislerde konuşulan, “Hissede Yusuf Teker gibi SPK'nın hakkında çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu bir ismin işlem yaptığı öne sürülüyor” iddiasına da yer verilmişti.

Bugün yapılan satış açıklamasının ardından Yusuf Teker söylentisinin güncelliğini koruduğu ortaya çıktı. Borsa kulisleri, satış işlemlerini Yusuf Teker isimli manipülatörün yaptığı iddiasıyla yeniden hareketlendi.

SPK, Temapol'de 21 kişiye işlem yasağı verdi

 

Temapol ortaklarından MKK başvurusu

 

Borsa tarihinin en büyük vurgunu gerçekleşmek üzere

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)