E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTemapol Polimer'in koordinatörü ölümlü kaza yaptı---

Temapol Polimer'in koordinatörü ölümlü kaza yaptı

Temapol Polimer'in koordinatörü ölümlü kaza yaptı
16 Ekim 2017 - 13:18 borsagundem.com

Temapol Polimer'de üretim koodinatörü olarak görev yapan Turgay Haspolat, alkollü şekilde trafik kazası yaptı ve karşı taraftaki kişinin ölümüne neden oldu

Temapol Polimer'in koordinatörü Tugay Haspolat ölümlü trafik kazasına karıştı. Alkollü olarak 13/10/2017 tarihinde şirket aracıyla ölümlü trafik kazası yapan üretim koordinatörü Turgay Haspolat tutuklandı. Temapol Polimer ise Haspolat'ın iş akdini tek taraflı olarak feshetti. Haspolat'ın yerine ise Zeki Özdemir vekaleten atandı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Firmamızda, Üretim Koordinatörlüğü görevini yapmakta olan Turgay Haspolat, 13.10.2017 Cuma Günü şirket aracıyla, ölümlü trafik kazasına sebebiyet vermiştir. Kaza esnasında alkollü olduğu için, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine girmiştir. Bundan dolayı, Turgay Haspolat'ın iş akdi tek taraflı olarak tarafımızca feshedilmiştitr. Sorumlu olduğu Üretim Koordinatörlüğü görevine ise vekaleten Zeki ÖZDEMİR atanmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)