E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTAV: Sabiha Gökçen'e ilgimiz sürüyor---

TAV: Sabiha Gökçen'e ilgimiz sürüyor

TAV: Sabiha Gökçen'e ilgimiz sürüyor
12 Aralık 2017 - 12:47 borsagundem.com

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani Şener, Sabiha Gökçen Havalimanı`na ilgilerinin sürdüğünü, satışın yılın ilk çeyreğinde planlandığını söyledi.

TAV Havalimanları, Malaysia Airports Holdings'in hisse satmasının gündemde olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilgilerinin sürdüğünü, ayrıca Kırgızistan da dahil olmak üzere yurtdışında yeni yatırımlar için çalıştıklarını söyledi.

TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sani Şener, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, Sabiha Gökçen'de hisse satışı ihalesine katılmak istediklerini ve ihalenin eylülde olabileceğini söylemişti.

Şener, söz konusu sürenin geçmesinin ardından ihaleye yönelik ilgileri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dinamikler değişiyor ama mutlaka ilgileneceğiz... Satışla ilgili JP Morgan'ın yetkilendirildiğini duyuyoruz. Satış ilk çeyrekte planlanıyor" dedi. Yurtdışında da yeni yatırımlar için çalıştıklarını söyleyen Şener, potansiyel ülkelerden birinin Kırgızistan olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 179,10
En Yüksek: 180,80
En Düşük: 176,50
Değişim 0,62 %
FK: 8,64
PD / DD: 1,42
İşlem Hacmi 510.922.928
Toplam Adet: 2.860.967
Ağırlıklı Ort.: 178,56
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUMCU12 Aralık 2017 15:25

    sizin ilginiz sürdükçe, hisseye de ilgi sürecektir, ne ilgiymiş ama 3 yıldır ilgilisiniz.... sahi sizin şu filipinler ilginiz ne oldu?