E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTanklar vuruyor, teröristler kaçıyor---

Tanklar vuruyor, teröristler kaçıyor

Tanklar vuruyor, teröristler kaçıyor
21 Ocak 2018 - 11:20 borsagundem.com

Askeri kaynaklar, kırsalda ciddi bir direnişle karşılaşılmadığını ve terör örgütü üyelerinin köy ve kasabalara çekildiğini belirtiyor.


Afrin harekatında hedeflerin insansız hava araçlarıyla işaretlendiği ve F-16’ların attığı lazer güdümlü bombalarla vuruldukları öğrenildi. ‘Lantirn’ adı verilen gece görüş kabiliyetine sahip F-16’ların da aralarında olduğu savaş jetleri hedeflerine bomba yağdırdı. Güdümlü bombalar arasında nüfuz edici bombalar da bulunuyor.
Uçakların havada yakıt ikmali için bir tanker uçağı ile havadan erken uyarı ve kontrol uçağı da (AWACS) harekat boyunca görev yaptı. Vurulan DEAŞ hedeflerinin İdlib’in güneyinde oldukları bildirildi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, dün gece yarısı sınırı geçen TSK tankları sahada ilerlemekte olan ÖSO güçlerine destek veriyor. Askeri kaynaklar, kırsalda ciddi bir direnişle karşılaşılmadığını ve örgüt üyelerinin köy ve kasabalara çekildiğini belirtiyor.

3.5 kilometre ilerleme sağlanan harekatta 17 tuzaklı mayın bölgesinin temizlendiği belirtildi. 

İşte harekat haftasında borsa ve dolardaki beklentiler

Afrin'e kara harekatı başladı!

Harekat piyasaları rahatlatacak mı

Afrin harekatından sıcak görüntü

Para piyasalarının gözü sınırda

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)