E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaksici terörü sona ermiyor---

Taksici terörü sona ermiyor

Taksici terörü sona ermiyor
23 Haziran 2018 - 07:55 borsagundem.com

İstanbul Nişantaşı’nda bir taksici kadın turist yolcusuna kendisini trafiğe soktuğu için tepki gösterdi

Taksi şoförlerindeki agresif davranışlar her geçen gün artıyor. Olay, dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir taksici kendisini trafiğe sokarak biraz daha geride inmek istemeyen kadın turist yolcu ile tartıştı. Taksici trafiğin ilerlememesi üzerine aracından inerek kadın turistin bavulunu indirip yolun ortasına bıraktı. Bunu gören çevredekilerin tepki gösterdiği taksici, "100 metre aşağıda inmiyor, in diyorum orada, beni buraya sokuyor ya. 100 metre kalmış 100 metre sanki topal" şeklinde bağırdı.

Turist kadının İngilizce olarak, "Paramı ver, para üstünü ver" demesi üzerine sinirlenen taksici küfürler savurdu. Turist kadının tekrar tekrar "Para üstünü ver" demesi üzerine de taksici, "Verdim 35 lira verdim, vermem daha hadi. Vermiyorum polis çağır" dedikten sonra "Sokuyor beni bu trafiğe ya, şuraya bak ya." şeklinde tepki gösterdi. Taksici ile kadın turist ardından kadın ve çocukların da bulunduğu sokak ortasında karşılıklı küfürleşti.

Sokak ortasında tüm yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nevzat24 Haziran 2018 00:28

    Taksicideki hareketlere bak. Ali kıran baş kesen . Acaba bu cesareti nerden alıyor. Turiste yaptığı davranışı da nasıl. Biz devlet olarak ülkemize uçak ile turist getirene uçak başı bi sürü dolar ödüyoruz. Taksicide turist gelmesin diye turiste yapmadığı kalmadı . Eşyalarını yolun ortasına atıyor . Bide esnaf olacaksın. Onun için UBER gelsin. Rekabet olsun . Rekabetin olduğu yerde hizmet olur. Kim en iyi hizmet yaparsa işi o yapsın .

  • lala23 Haziran 2018 23:57

    bu adamların kime oy verdiğini tahmin etmek güç değil:)

  • nimet23 Haziran 2018 18:55

    bu tur taksilere binemeyiz millet de uber gibi korsanlara biner en azında cok saygilidirlar

  • ender23 Haziran 2018 14:28

    İyice şımarmış bunlar,,rakip olmayınca azıyorlar.

  • eko23 Haziran 2018 12:52

    Bunların araçları 2 TİRİLYON OLURSA BÖYLE AZARLAR AKP SAYESINDE IYICE AZDILAR MINIBUSLER 40 KISIYLE GIDER SES YOK BU MILLETİ BOYLE BIR AVUC TAKSI DOLMUSCUYA SATARLAR YAZIKLAR OLSUN

  • kazım23 Haziran 2018 12:03

    uber yerine yerli uber yapılsın.

  • Cenk23 Haziran 2018 12:01

    Uber dedigin seyi, uber'den once Rusya'da uygulanirken gormustum. Rus bilgisayar programcilari, taksi ve her turlu fatura odeme islemleri uzerine oyle guzel yazilimlar yapmislar ki bu yazilimlar, en bilgiliden en cahiline kadar tum halkin kolayca ve gundelik hayatta kullandigi bir sey oluvermis. Uber'i istemiyoruz diye, sistemden geri mi kalalim. Onun sistemini 10 kisilik bir ekip 1 hafta icerisinde olusturup sisteme koyabilir. Ama firsat veren kim! o beyinler kenarda biyerde bize sorsalar kendi sistemimizi tasarlar yapariz diye bekliyor. ama bu yandakiler, issizligi insaat ve avm dikerek azaltmayi dusunuyor.

  • bir yorum23 Haziran 2018 11:42

    bunların zorbalıkları ve kural tanımamazlıkları cumhurbaşkanı tarafından ödüllendirildi, bu magandalara taksi teslim edip trafiğe çıkarmak tam bir facia, çoğu şizofren ruh haline sahip, bu yüzden taksici istanbullunun gözünde saygınlığını yitirmiştir, bunun onarılması da imkansız, UBER iyi bir alternatif olur ancak... bu yüzden istanbullu UBE i tercih etti... yani UBER bir talepten oluştu...

  • Türkoğlutürk 23 Haziran 2018 11:01

    Uber düşmanı koyunlar ile onların çobanına kapak olsun. Birde küçük esnaf dersin. Plakayı satsa köy alır vergi ödemez. Birde bunların ağaları vardır. Üzerlerine kayıtlı onlarca plaka onbinlerden kiraya verip beşkuruş vergi vermeyen

  • demirkan 23 Haziran 2018 12:00

    TAKSİCİ ÇETELERİ. ÜBERİ BİR ŞEKİLDE TASFİYE ETTİRDİNİZ. MEYDAN SİZE KALDI. RAKİP TANIMAZ MAFYALAR. TAKSİCİ DEMEK İÇİN BİN ŞAHİP LÂZIM. KILIKSIZLAR KABA HAYVANLAR. BÖYLE MEMLEKETE TRİST Mİ GELİR?. İNER İNMEZ SOYGUNCU LAR HAZIR.

  • Sdk23 Haziran 2018 09:30

    Çoğu böyle hayvan aslında bunların plakası iptal edeceksin

  • lala23 Haziran 2018 08:49

    sen bunlara layıksın eyy Türkiye. uber gibi daha kalitelisi sana çok. sen git Tayyin peşinden karanlığa

  • Bika23 Haziran 2018 08:35

    Klasik bir İstanbul taksicisinin davranışı. Denetimsiz ve önüne gelenin taksi şöförlüğü yaptığı İstanbul.

  • Olacagi buydu23 Haziran 2018 08:14

    Aaa neden ama uber tu kaka idi.. sari taksiciler ingiliz asilzadesiydi.... bu primatlarin onunu rakiplerle kesmeziseniz olacagi bu..dua edin kadina bir de tecavuze yeltrnmemis