E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTakım küme düştü yönetici kriz geçirdi---

Takım küme düştü yönetici kriz geçirdi

Takım küme düştü yönetici kriz geçirdi
22 Şubat 2015 - 10:27 borsagundem.com

İtalya'nın en köklü kulüplerinden biri olan Parma, şok bir kararla küme düşürüldü

Karar sonrasında Sportif Direktör Leonardi, depresyon ve kalp sıkışması gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı.

Yıllar önce hem İtalya Serie A'ya hem de Avrupa Kupaları'na damga vuran Parma, İtalya Futbol Federasyonu tarafından Serie B'ye düşürüldü.

Mali krizle baş edemeyen ve yakın bir süre önce 1 Euro gibi sembolik bir rakamla satılan kulüp, sezon sonuna kadar Serie A'da oynaması gereken tüm maçlarda 3-0 hükmen mağlup sayılacak.

Parma Başkanı kayıp

İtalya basınında yer alan haberlerde, Parma Başkanı Giampietro Manenti'nin İtalya bankalarındaki paralarını çekerek ülkeden ayrıldığı belirtildi. İki gündür Parma kulüp binasına uğramayan başkanın telefonlara da çıkmadığı bildirildi.

Kurtarılması zor

Konu hakkında açıklama yapan Parma Valisi Pizzarotti, "Futbol Federasyonu ve kulüptekilerle her gün iletişim halindeyiz. Durumun nasıl çözüleceğini tartışıyoruz ama sakinleşmemizi gerektirecek bir çözüm bulunabilmiş değil" diyerek Parma'nın kurtarılmasının zor olduğunu belirtti.

Parma Sportif Direktörü Pietro Leonardi, haber sonrasında depresyon ve kalp sıkışması gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. 

İtalya'dan gelen haberlerde, kulüp hisselerini alan işadamının birkaç gün önce kulüp hesaplarındaki tüm parayı kendi şahsi hesaplarına aktardığı, ardından ise kayıplara karıştığı ileri sürülüyor.

Parma'nın yarın ligde Unidese ile oynaması gereken maç da güvenlik görevlilerinin parası ödenemediği için ertelenmişti.Hürriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)