E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTakasbank temsilci sayısını artırdı---

Takasbank temsilci sayısını artırdı

Takasbank temsilci sayısını artırdı
23 Ağustos 2017 - 16:06 borsagundem.com

Ödünç Pay Piyasasında temsilci sayısı 6'dan 8'e çıkarılıyor

Ödünç Pay Piyasasında temsilci sayısı 6'dan 8'e çıkarılıyor. Uygulama 28 Ağustos tarihinden itibaren uygulanacak.

Takasbank'tan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Ödünç Pay Piyasası (ÖPP) hizmetimizin kalitesinin sürekli artırılması amacıyla, piyasa katılımcılarımızdan gelen talepleri dikkate alarak yaptığımız çalışmalar devam etmektedir.
Belirtilen kapsamda, vadesiz ödünç işlemlerinde ödünç alanın en erken kapama yapabileceği halihazırdaki asgari süre olan “işlemin valörünü takip eden beşinci iş günü”, “üçüncü iş günü” olarak değiştirilmiştir.
Ayrıca piyasa katılımcılarımız tarafından, ödünç işlemlerinin farklı birimlerde görev alan personel tarafından gerçekleştirilmesi nedeniyle işlem yapabilecek maksimum temsilci sayısının artırılması talep edilmiş olup, bu çerçevede “6 (altı)” olan maksimum temsilci sayısı “8 (sekiz)” olarak değiştirilmiştir.
Bahse konu değişiklikler, 28/08/2017 tarihinde uygulamaya alınacak olup aynı tarih itibarıyla söz konusu değişiklikler ile güncellenen “Takasbank Ödünç Pay Piyasası Uygulama Esasları Prosedürü”ne Bankamız internet sitesinden (www.takasbank.com.tr) ulaşılabilir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)