E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTahvil alımları azaltılıyor!---

Tahvil alımları azaltılıyor!

Tahvil alımları azaltılıyor!
04 Eylül 2013 - 20:53 borsagundem.com

San Francisco Fed Başkanı John Williams, bizim de ekonomimizi yakından ilgilindiren tahvil alımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

San Francisco Fed Başkanı John Williams, tahvil alım programının bu yılın sonlarına doğru azaltılmasından yana olduğunu belirtti
San Francisco Fed Başkanı John Williams, ABD ekonomisinin toparlanma işaretleri göstermesiyle tahvil alımlarının yıl sonuna doğru azaltılmasından yana olduğunu söyledi. Williams rekor seviyedeki teşviklerin destekçisi olarak biliniyor.
Başkan Ben S. Bernanke'nin tahvil alımlarını bu yıl azaltıp, 2014 ortalarında da sonlandırma planının ekonomideki gelişimin sürmesine bağlı olduğunu söyleyen Williams, "Bernanke'nin planladığı zaman dilimi şu anda en iyi yol olarak görünüyor" dedi. Williams'ın bu yıl oy hakkı bulunmuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can tuy04 Eylül 2013 23:52

    Geçen hafta dolar yükselirken yorum yazmıştım doları yükseliyormuşcasına aldırıp borsada kağıt çıkarttılar yatırımcıya küçük olana tabii şimdi borsaya gel gel yapıyorlar doları olanlar 2,15 kesin ötesi bi bilemem yatırım tavsiyesi değil ama tavsiye küçükler BORSA'DAN UZAK DURUN CANINIZ ÇOK FENA YANAR BU TAVSİYEDİR.