E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahran'da asitli saldırı---

Tahran'da asitli saldırı

Tahran'da asitli saldırı
08 Haziran 2017 - 10:13 borsagundem.com

İran'da yarı resmi haber ajansı Tesnim, başkent Tahran'da asitli bir saldırı olduğunu duyurdu. Dünkü terör saldırısından sonra İran'da hareketli dakikalar yaşandı. Saldırıda 14 kişinin yaralandığı ifade edildi.

İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde bir kişinin çevredekilere asitli saldırısı sonrası 14 kişinin yaralandığı bildirildi.

İran İşçi Haber Ajansı ILNA'da yer alan habere göre, başkent Tahran'ın güney bölgesindeki Fedaiyan parkında iki kişi arasında yaşanan kavgada, taraflardan birinin etrafa asit serpmesiyle 14 kişi yaralandı.

Güvenlik güçleri yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, olayın şahsi kavgadan kaynaklandığı ve güvenlik sorunu oluşturmadığı anlaşıldı.

Tahran, organize suçlarla mücadele büro amiri de yaptığı açıklamada, Fedaiyan parkında çıkan kavgada, 40 yaşlarında bir kişinin elinde bulundurduğu asidi çevresindekilere serpmesi sonucu 14 kişinin yaralandığını belirtti.

Yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Orhan Yılmaz08 Haziran 2017 12:01

    Bak mesala bu adam asılmalı çok net. Eşine yaptığı bir tarafa bekleyen günahsız insanlara atmak? Direk asılmalı asılmadan önce üzerine asit dökülmeli.

  • YORUM08 Haziran 2017 10:26

    batılı ve arap işbirlikçi şeytanlar, İŞİD maşasıyla İran'ı karıştırıyor...