E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTaha Akyol da Hürriyet'ten ayrıldı---

Taha Akyol da Hürriyet'ten ayrıldı

Taha Akyol da Hürriyet'ten ayrıldı
13 Eylül 2018 - 22:29 borsagundem.com

Hürriyet gazetesinin el değiştirmesinden sonra yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Gazetenin tecrübeli yazarlarından Taha Akyol'un gazete ile yollarını ayırdığı belirtildi.

Hürriyet gazetesinin Demirören grubuna satılmasının ardından yaşanan istifa ve işten çıkarmalara bir yenisi daha eklendi. Zaman zaman hükümetin icraatlarını eleştiren tecrübeli gazeteci Taha Akyol’un gazete ile yollarının ayrıldığı açıklandı.

Daha önce de aynı gruba ait CNNTürk televizyonundaki ‘Eğrisi Doğrusu’ adlı TV programı yayından kaldırılan Akyol, kısa ve duygusal bir yazıyla okurlarına veda etti.

Akyol'un veda başlıklı yazısı şöyle: 

Yazarlıkta en zor olan, veda yazısı yazmaktır. Hele de yıllarca birlikte olduğu okurlara, yıllarca çalıştığı kurumlara veda etmek daha bir zordur.

Bugün bu zor vedayı yapıyorum.

Değerli okurlarıma ve çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

En iyi dileklerimle, saygılarımla.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa14 Eylül 2018 11:02

    Son dönemde bayağı çekingen yazıyordun ,ama yine de iyi izin verdiler.Sağlık olsun,bir kapı kapanır ,bir kapı açılır.Kontrolünü kaybetmiş bir ülkede bunlar normaldir.Her şey tek elde,bakalım nereye kadar,bakalım sonumuz ne olacak?İstişarenin ,tenkidin olmadığı bir ülke,ne yapacak göreceğiz.

  • Lala13 Eylül 2018 23:00

    Bu devirde ya yalama olacaksın ya yalaka. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar