E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaffarel: Brezilya ile tamam G.Saray ile devam---

Taffarel: Brezilya ile tamam G.Saray ile devam

Taffarel: Brezilya ile tamam G.Saray ile devam
25 Temmuz 2014 - 01:21 borsagundem.com

Sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Taffarel, Brezilya Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul ettiğini ancak Galataray'da devam edeceğini söyledi

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Traffarel, son günlerde sıkça dile getirilen "Brezilya milli takımına mı gidiyor?" haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Taffarel, Brezilya milli takımından teklif aldığını doğruladı ve her iki görevi sürdüreceğini belirtti.

Galatasaray'ın Brezilyalı kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Dünya Kupası'ndaki hezimet sonrasında teknik direktörlük görevine getirilen Dunga'nın kaleci antrenörlüğünü yürütecek. Taffarel hem Galatasaray'daki hem de Brezilya milli takımındaki yeni görevini beraber yürütecek.

Konu hakkında kulüp televizyonuna konuşan Brezilyalı kaleci antrenörü şunları söyledi; "Brezilya Futbol Federasyonu'ndan bana teklif geldi. Ben kendilerine Galatasaray'da çalışmaya devam etmek istediğimi söyledim. Onlar da 'sorun olmaz' dediler. Prandelli ve Başkanımız ile de konuştum. İkisi de olabileceğini söyledi. Bu sene her iki tecrübeyi birlikte götüreceğim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)