E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudiler Kaşıkçı için konsolosluğa geldi---

Suudiler Kaşıkçı için konsolosluğa geldi

Suudiler Kaşıkçı için konsolosluğa geldi
17 Ekim 2018 - 15:08 borsagundem.com

Gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolması olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayıyla ilgili 11 Suudi yetkili, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna ait konuta geldi.

Suudi heyet inceleme yapmak üzere Suudi Arabistan Başkonsolosluğu konutuna geldi. 6 araçla gelen ekip konuta girdi.

Kısa süre içerisinde terörle mücadele, asayip ve olay yeri inceleme ekiplerinin de konsolosluk konutuna ulaşması bekleniyor. Konutta, Başkonsolosluk binasında yapılan incelemeye benzer bir inceleme yapılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum.18 Ekim 2018 06:42

    Hani CB bütün oyunları bozacağız demişti.Maalesef öyle oyunları bozmak kolay değil.Kaşıkçı temiz kağıdı için newyork suudi büyükelçiliğine gidiyor onlar londraya yönlendiriyor.Londra suudi büyükelçiliğide onu istanbul suudi büyük elçiliğine yönlendiriyorlar.Ve istanbulda kaşıkçıyı öldürtüyorlar.Şimdi bunu belkide düşünemediniz bile peki neden istanbulda.Batılılar yaptıkları planları bir taşla birkaç kuş vurmaya göre yaparlar.Kaşıkçının Türkiyede öldürülmesiyle Türkiye ile suudilerin arasını tamamen açmak istediler.Türkiye kesinlikle suudilerle arasını açmamalıdır.Suudiler kötü olabilirler ama biz çıkar ilişkilerimize göre hareket etmeliyiz.Amerika hala bizimle uğraşmaya devam ediyor.Bu amerikanın Türkiyeden kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösteriyor.Türkiyeyi tekrar kayıtsız şartsız kendine bağlamak niyetinde.Buna engel olmanın yolu onların planlarını önceden görüp o planları bozmaktan geçer.

  • murat17 Ekim 2018 17:28

    Tamamen uydurma dostlar alışverişte görsün. suçlu mutlaka suç mahallenine dönermiş. İşte kanıtı.

  • kaktust17 Ekim 2018 16:03

    Akıl var mantık var olayın üstünden kaç gün geçti ,şimdiye kadar kanıtmı kalır,incleme yapsan ne olur yapmasan ne olur ,inclemeden hiç bir şey bulamassan ne olacak eli kanlı cani katiller suçsuzmu olacak,nemi olacak sudiler bakın suçsuzuz diyerek,yeni cinayetlerine devam edecek :'(