E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Konsolosluğu'na ait araçta iki bavul bulundu---

Suudi Konsolosluğu'na ait araçta iki bavul bulundu

Suudi Konsolosluğu'na ait araçta iki bavul bulundu
23 Ekim 2018 - 18:43 borsagundem.com

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten olay yeri inceleme ekiplerinin, Suudi heyeti ile birlikte yaptığı incelemede arabada iki adet bavul bulunduğu ve bavullarda Kaşıkçı'ya ait kişisel eşyalar olabileceği belirtiliyor

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik araçta yapılan inceleme sona erdi. Türk ve Suudi yetkililerden oluşan heyet, otoparkta park halindeki, Başkonsolosluğa ait "34 CC 1736" plakalı araçtaki incelemelerini tamamladı. 

Ekipler, yaklaşık 2,5 saatlik incelemenin ardından buradan ayrıldı.

Narkotik ve kadavra uzmanı 2 köpeğin de yer aldığı incelemenin ardından, Başkonsolosluğa ait araç da otoparktan çıkarılarak götürüldü.

İKİ BAVUL ÇIKTI

Emniyet kaynakları, aracın içinden iki bavul çıktığını ve bavuldan da kıyafetlerin çıktığını belirtti. 

Henüz Kaşıkçı'nın cesedine ilişkin bir bulguya ulaşılamadı. Ancak ekipler çıkan kıyafetlerden DNA örnekleri aldı.

ARAÇ DÜN BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturması kapsamında çalışmalarını sürdüren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğa ait "34 CC 1736" diplomatik plakalı aracın Sultangazi'de bir otoparkta park halinde olduğunu belirlemişti. 

Ekipler, Başkonsolosluk ve Başsavcılıktan inceleme yapmak üzere izin talebinde bulunmuştu. Alınan izinlerin ardından Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, otoparka gelerek çalışmalara başlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aliş23 Ekim 2018 23:07

    koskoca türkiye otoparkçı kadar yokmu otoparkçı araba geldiği gün sormuş bununu içinde kaşıkçının cesedi varmı diye bizimkiler 3 hafta sonra bir zahmet bakmışlar falan vede fişmekan bu sudi katillerden abd emperyalizminin kuklalarından hesap sorulmayacakmı

  • Nihat Doğan 23 Ekim 2018 20:06

    Tam 3 haftadır bu daha adı doğru düzgün bilinmeyen mechul kişinin haberleri veriliyor sadece bu neya ülkemizin milletimizin devletimizin daha önemli sorunları varken bunlar haber yapılmaz ama böyle saçma haberlerle sürekli gündem de tutuluyor.