E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da Bozok Hakan'a kafa atıyor!---

Survivor'da Bozok Hakan'a kafa atıyor!

Survivor'da Bozok Hakan'a kafa atıyor!
24 Mayıs 2015 - 19:39 borsagundem.com

Survivor All Star mücadelesinde bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununda Bozok, oyunu kaybetmesi üzerine sinirlenip Hakan'a kafa atıyor!

Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Survivor’da yarışmalardaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken gönüllüler takımından Bozok, Hakan'a kafa atması gündeme bomba gibi düştü. 

Son iki haftadır dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde bu haftaki oyun çok büyük önem taşıyor. Ancak Bozok, dokunulmazlık oyunu kaybetmesi sonrasında çok sinirleniyor. Bağırarak Hakan’a giden Bozok, Hakan’a kafa atıyor.  Bozok’un bi oyunda Hakan’a yenilmesi sonrası yaptığı bu hareket için Acun Ilıcalı ne karar verecek?

TURABİ'DEN  BOZOK'A UYARI!
Survivor All Star elli yedinci bölümünün ödül oyunu öncesi Turabi, Bozok'a oyun esnasında kenarda sessiz kalmaları gerektiği ve efendice oyunlarını kazanıp adalarına gelmeleri gerektiği şeklinde bir uyarıda bulundu.

Survivor All Star 59. bölümde Bozok’un Hakan’a kafa attıktan sonra diskalifiye olup olmayacağı bu akşam belli olacak.

TV8'de ekrana gelen Survivor All Star'ın 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu oynanacak. Her hafta gittikçe kritik hale gelen Dokunulmazlık oyunu heyecanı artık sert müdahaleleri de beraberinde getirdi. Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık oyununu acaba kim kazanacak diye merak edilirken, yayınlanan yeni bölüm fragmanında Bozok’un Hakan’a kafa atması herkesi şoke etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?
Geçtiğimiz Çarşamba günü konseyden Sahra’yı uğurlayan Gönüllüler, bu hafta Dokunulmazlık oyununu kazanmak için ellerinden geleni yapıyor. Adada sadece 5 kişi kalan Gönüllüler bu hafta konseye Ünlüleri göndermek istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • herkesin yuzu çikti25 Mayıs 2015 20:24

    Hasan hakan ile konuşuyordu, tam bir yanar doner.

  • benim gibi bagirana kafa vay anasini25 Mayıs 2015 12:36

    Bozok gidene kadar ben seyretmiyecem

  • acun adammi simdi, ona kafa atilsin o zaman25 Mayıs 2015 10:01

    Acun ve oyunlardaki kurallar, kisiye gore degisiyormus.

  • XYZ25 Mayıs 2015 00:46

    AKŞAM KONSEYDE BOZOK'A VERİLEN CEZAYI İZLEDİK. ACUN BEY BİR HAFTA ÜCRETLİ TATİLLE CEZALANDIRDI. RESMEN BOZOK HAKAN'A KAFA VE ALTTAN MİDEYEDE YUMRUK ATTI. BİDE ÜZERİNE, OTURDUĞU YERDEN KÜFÜR GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİ. BU TÜR DAVRANİŞLAR DAHA ÖNCE SURVİVORDA ELEME NEDENİYDİ. FAKAT ACUN BEYİN PRESLERİ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL, AKSİNE BİR UYARI VE ÖDÜLLE CEZALANDIRILMAYA BAŞLANDI. BUDA ÇIFTTE STANDATR VE KALİTEYİ DÜŞÜRDÜ. BİRDE ŞU VAR GEÇEN KONSEYDE HASAN İKİ DAK. KONUŞTU, ACUN BEY BİRDE UZUN KONUŞSAYDIN DİYEREK HASAN'I UYARDI. BUNUN YANINDA TURABİ VE DİĞERLERİ KONUŞDA KONUŞ, UYARI YOK. BİRDE HASAN'A BİR MESAJIM VAR: HASAN ÖNCEDEN SANA KENDİ TAKIM ARKADAŞLARININ YAPTIKLARINI (PENALTI ATIŞLARINDA V.S.) NE KADAR ÇABUK UNUTTUN? Kİ BEGÜM'ÜN DOLDURUŞUYLA BOZOK'U SAVUNUR OLDUN? YARIŞMALARDA TAKIMIN İÇİN GÖREVİNİ YAP, SONRASINDA DİK DUR...

  • ORADA BİRİMİ VAR.24 Mayıs 2015 23:05

    Bütün pislikler vede DAMGALI EŞŞEKLER hepsi orada toplanmış.