E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSürpriz evlilik 40'ı dolmadan bitiyor mu?---

Sürpriz evlilik 40'ı dolmadan bitiyor mu?

Sürpriz evlilik 40'ı dolmadan bitiyor mu?
01 Ekim 2014 - 10:17 borsagundem.com

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar boşanıyor mu?

Çiçeği burnunda çift Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti ile ilgili ortaya atılan boşanacaklar iddiası herkesi şaşkına çevirdi. Sıkıntılı bir süreç geçiren çiftin ailelerinden destek aldığı öne sürüldü.

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çiftinin yakın çevresinin iddiasına göre özel bir nedenden dolayı araları açılan ikili, şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor.İlk günden itibaren aşklarını herkesin gözü önünde yaşayan, seçkin davetlilerin katıldığı görkemli bir düğün töreniyle evlenen ikili, imza attıktan 33 gün sonra evliliklerini kurtarmak için ailelerinin desteğini aldı.
 
BİR YIL BOŞANMAYACAKLAR 
 
Çiftin kararının her ne yaşanırsa yaşansın, bir yıl boyunca evli kalıp ilişkilerine ikinci bir şans vermek olduğu öğrenildi.Biliyorum bana çok kızacaklar, hatta sinir olacaklar, hatta çok sinir olacaklar ama taze çiftin arasında kara kediler dolaşmaya başlamış. Evet evet engin altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar’dan bahsediyorum.Bu hafta o kadar çok kişiden duydum ki olayı. En derin ayrıntısına kadar. Herkes bu konuyu konuşuyor.Gerçekten bir değil birkaç hatta bir sürü kişi. Nazar değdi sanırım. O kadar göz önünde olmak. O kadar göz önünde düğün yapmak.İşte şimdi de araları biraz limoni olmuş.
 
Mevzudan bahsetmeyeceğim. Her çiftin arasında olur böyle mevzular. Evli insanlar konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz.O yüzden konuya değinmeyeceğim. Daha çok yeniler. Ve malum ilk altı ay biraz zordur evlilikte. Ama şu var ki, ne olursa olsun, aralarına ne girerse girsin ikili bir yıl boşanmayacak ve deneyecek.Ailelerin de isteği onayı bu yönde. Zaten yaşanan krizde aileler araya girip yeni evli çifte müdahale etmiş.Özellikle Neslişah Alkoçlar’ın engin altan düzyatan’a “Üç çocuk dünyaya getireceğim” sözünün yerine getirilmesi bekleniyormuş.Evet evet Engin Altan Düzyatan, Neslişah’tan üç çocuk istedi ve bunun sözünü aldı. Ne güzel olur. Hatta harika olur. Kız güzel, erkek yakışıklı. Ne tatlı çocukları olur öyle değil mi?Ha bu arada klasik yalanlanacağım. Hatta kızacaklar bana dememin nedeni o belki bunları yazdığım için. Varsın kızsınlar da inşallah aralarını en güzel şekilde düzeltirler. Sonuç olarak ikisi de mutlu olmak istiyor.Engin Altan Düzyatan’ın ne kadar çok baba olmak istediğini biliyorum, duyuyorum. Daha önce ki, ilişkisinde de bunu çok istedi. Hatta defalarca dile getirdi. Belli mi olur belki en yakın zamanda bebek haberi gelir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)