E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSturm Graz: 1 - Fenerbahçe: 2---

Sturm Graz: 1 - Fenerbahçe: 2

Sturm Graz: 1 - Fenerbahçe: 2
27 Temmuz 2017 - 22:39 borsagundem.com

Aykut Kocaman ile yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçında deplasmanda Sturm Graz'ı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yendi

Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunun ilk resmi maçına UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-1 yendi. Öte yandan Fenerbahçe'ye uluslararası arenada en iyi derecesini 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynatarak yaşatan Aykut Kocaman, "Yarım kalan işlerim var" diye tekrar döndüğü Fenerbahçe'de 4 yıl sonra ilk resmi maçında çıktı.

Mücadelede ev sahibi ekip 10. dakikada Stefan Hierlander'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Deplasmanda taraftar desteğini arkasına alan Fenerbahçe, 29. dakikada skoru eşitledi. Alper Potuk'un ceza sahası içerisinde gönderdiği topu ön direkte tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen Dario Maresic, topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1. Bu golden 6 dakika sonra Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Valbuena'nın köşe vuruşunda ön direkte iyi yükselen Roman Neustadter'in kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tempo düşmemesine rağmen iki takım da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve mücadele Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Avusturya deplasmanında avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe, rövanşı ise 3 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)